Alo/M.Č. MILJANU GLEDAJU KAO ČUDO, A NE KAO PEVAČICU! Oglasila se estrada nakon Kulićkinog prvog javnog nastupa, hitno reagovala i Goga Sekulić! 07:15 Vip 4
Telegraf/Alo/J.M. OTVARAM ONLIFENS! Skandalozna izjava Ere Ojdanića, pevač ponovo šokira, a tu se nije zaustavio! 18:16 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PRAVA DOMAĆINSKA ATMOSFERA! Ovako se Badnje veče slavi u domu Ere Ojdanića, večera na podu, rakija je tu, a evo sa kime pevač proslavlja praznik! (FOTO) 21:03 Vip 0
Alo.rs/D. I. ZA DLAKU IZBEGLI SMRT U 2021. GODINI Darko Lazić, Nataša Bekvalac i Tamara Đurić doživljavali strahote za volanom! 21:07 Vip 0
Pink/Alo/K.G. AKO ME PREVARI DABOGDA CRKLA! Era Ojdanić u 2022. ulazi zaljubljen od glave do pete, pa otkrio šta mu je najbitnije! 15:42 Vip 0
Republika/Alo/K.G. LJUBAVI MOJA DOŽIVOTNA Era priznao da je sa ovom pevačicom proveo mnogo noći (FOTO) 14:38 Vip 0
Alo/N.K/N.D U GAĆAMA IMAM RAKETU Era Ojdanić tvrdi da ima devojku od 20 godina, a njemu je 74! (VIDEO) 14:28 Vip 3
Alo/Đ.M. GORI KOLIKO JE ZALJUBLJEN! Era Ojdanić odlepio za mlađom devojkom, pa otkrio kada planira svadbu! 23:33 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. ERA OJDANIĆ NAŠAO NOVU DEVOJKU Pevač se zaljubio, pa otkrio šta joj je pripremio za novogodišnju noć! 14:37 Vip 1
Alo/Sonja Andrić ALO! PAPARACO Era Ojdanić i voditeljka Irena Jovanović uhvaćeni kako zajedno provode vreme kada se ugase kamere! 18:16 Vip 0
alo.rs/D. I. DUGA KOSA, LOKNE I KRAVATA Era Ojdanić pre 30 godina izgledao potpuno drugačije, niko ga ne bi prepoznao! 16:40 Vip 0
Mili Čolić PODRŽAVAM DALILU U ŠVALERISANJU Era Ojdanić za RIJALITI PLUS progovorio o svojoj mezimici! 07:20 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. ESTRADA SE OPRAŠTA OD MERIME NJEGOMIR Kolege s tugom primile vest o preminuloj koleginici! 11:13 Vip 2
Republika/Alo/D.S. ERA OJDANIĆ U SUZAMA Pevač zanemeo zbog vesti o smrti Merime Njegomir: Hteo sam da je pozovem, ali... 11:04 Vip 0
Alo/M.Č. SKANDALOZNO! Estrada u šoku nakon snimka na kom Goci bend deci u igraonici peva antivaksersku i bludnu pesmu, poručili samo jedno! 07:35 Vip 0
Alo/D.S. ON JE NULA I VELIKI FOLIRANT Era Ojdanić brutalno isprozivao Đorđa Davida, pa udario na njegovu muškost! 14:16 Vip 0
Alo/I.G. ERA ZA PAR MINUTA ZARADIO 110 000 MARAKA Pevač dobio veliku sumu novca u Ritopeku, a ovo je prvo kupio nakon što je zgrnuo bakšiš 22:42 Vip 0
Republika/Alo/D.S. NE MOGU DA SE MERE GLUMCI I ESTRADNJACI Lidija Vukićević odbrusila: Ja sam jedna školovana žena! 10:23 Vip 1
Alo/D.S. MOTEL GORI OD VESELJA, A MOJA ŽENA NA STO METARA LEŽI U HLADNJAČI Era Ojdanić ispričao jezive detalje nakon smrti supruge! 22:09 Vip 0
Grand/Alo/D.S. ERA OJDANIĆ DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK Kada je upoznao svoju pokojnu suprugu s njegovom decom, usledila je reakcija koju niko nije očekivao! 17:11 Vip 1
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
LAVROV OČITAO BUKVICU "MLADOM" ZELENSKOM: "Profesionalno, znači da ne vičete u mikrofon" 15:18 Vesti 0