Mondo/Alo/B.S. OVOG ČOVEKA SVI ZNAJU, Bio je zaljubljen u Lepu Brenu, uspeli su da se sretnu pre njegove smrti "ČEKAO SAM TE 10 GODINA" 12:20 Vip 0
Alo.rs/Telegraf.rs TUGA DO NEBA Prijatelji se opraštaju od brutalno pretučenog Vuka: "Bog mu dao carstvo nebesko!" 13:33 Hronika 0
Kurir/Alo/B.S. Šerif Konjević demantovao priče o Ninu Rešiću "NISAM PLAĆAO NIKOME DA SE NAUDI NEKOME" 10:15 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. "OVO JE MOJ DAN" Emina Jahović progovorila o odnosu sa bivšim suprugom pa se dotakla dece "UMEM DA IH SLAŽEM" 12:35 Vip 0
Alo.rs JEZIVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U AMERICI Brajan raskomadao Anu, pa slao čestitke za Novu godinu 07:00 Hronika 1
alo.rs/S.Ć. SAD JE KASNO, OPERACIJE SU MI UPROPASTILI LICE Nekad zvezda "Prijatelja", htela da zadrži mladost pa napravila propast 12:46 Razonoda 0
Alo.rs/Telegraf.rs BRAJAN VOLŠ DANAS PRED SUDOM ZBOG UBISTVA BEOGRAĐANKE Prijatelji se spremaju za stravične detalje, tvrde da osećaju "olakšanje i bes"! 08:05 Hronika 0
Alo.rs/Mediji NOVA SAZNANJA U VEZI NESTANKA ANE VOLŠ Brajan pretio da će da ubije nju i njene prijatelje, policija morala da reaguje! 07:23 Hronika 0
Alo.rs PRIJATELJI ANE VOLŠ ZABRINUTI Skupljaju novac da njena majka Milanka dođe u Ameriku, a žele da preuzmu i brigu o njenoj deci! 10:20 Hronika 3
Mediji/Alo! PRIJATELJI SE I DALJE OPRAŠATAJU OD UBIJENE IVANE "Mala moja devojčice stradala si od ruke monstruma!" (FOTO) 17:14 Hronika 0
Alo.rs/Mediji PRIJATELJI NESTALE ANE VOLŠ UZNEMIRENI "Žurila je da se reši imovine i nešto nije u redu bilo poslednjih šest meseci" 10:31 Hronika 0
Alo.rs/Mediji PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD NOVINARA KOJEG SU RASTRGLI PSI "Preselio se naš prijatelj, čujemo njegov glas i smeh!" 13:02 Hronika 0
Alo.rs HIT PRIČA Ljupko Petrović tražio od Mihe da mu donese nešto moderno iz Italije, Siniša mu ispunio želju uz veliku prevaru 12:23 Sport 0
Kurir/Alo/N.D. "ZNAM ŠTA SU PRIČALI DOK JE BIO NA VRHU" Aca Lukas progovorio o uspomeni na Džeja: Nekoliko puta smo zaspali u kolima! 18:30 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57