Blic/Alo/B.S. BORIS IASKOVIĆ SE PRISETIO POSLEDNJEG SUSRETA SA GLOGOVCEM "Imam utisak da je živ" 20:24 Vip 0
Alo/B.S. BRZO PREBOLELA BEBICU Miljana Kulić nije mogla da suzbije svoje nagone pa predložila Zoli šta bi radila sa njim (VIDEO) 15:50 Vip 1
Kurir/Alo/B.S. ISPOVEST ACE BULIĆA Progovorio o odnosu sa Anom Ćurčić, pa se dotakao gubitka bebe sa njom 10:00 Vip 0
Alo/B.S. Harmonikaš Mirko Kodić o 4 tužne godine bez prijatelja Šabana Šaulića: Danas izlazi Šabanova poslednja snimljena pesma (VIDEO) 13:00 Vip 0
Mondo/Alo/B.S. OVOG ČOVEKA SVI ZNAJU, Bio je zaljubljen u Lepu Brenu, uspeli su da se sretnu pre njegove smrti "ČEKAO SAM TE 10 GODINA" 12:20 Vip 0
Alo.rs/Telegraf.rs TUGA DO NEBA Prijatelji se opraštaju od brutalno pretučenog Vuka: "Bog mu dao carstvo nebesko!" 13:33 Hronika 0
Kurir/Alo/B.S. Šerif Konjević demantovao priče o Ninu Rešiću "NISAM PLAĆAO NIKOME DA SE NAUDI NEKOME" 10:15 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. "OVO JE MOJ DAN" Emina Jahović progovorila o odnosu sa bivšim suprugom pa se dotakla dece "UMEM DA IH SLAŽEM" 12:35 Vip 0
Alo.rs JEZIVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U AMERICI Brajan raskomadao Anu, pa slao čestitke za Novu godinu 07:00 Hronika 1
alo.rs/S.Ć. SAD JE KASNO, OPERACIJE SU MI UPROPASTILI LICE Nekad zvezda "Prijatelja", htela da zadrži mladost pa napravila propast 12:46 Razonoda 0
Alo.rs/Telegraf.rs BRAJAN VOLŠ DANAS PRED SUDOM ZBOG UBISTVA BEOGRAĐANKE Prijatelji se spremaju za stravične detalje, tvrde da osećaju "olakšanje i bes"! 08:05 Hronika 0
Alo.rs/Mediji NOVA SAZNANJA U VEZI NESTANKA ANE VOLŠ Brajan pretio da će da ubije nju i njene prijatelje, policija morala da reaguje! 07:23 Hronika 0
Alo.rs PRIJATELJI ANE VOLŠ ZABRINUTI Skupljaju novac da njena majka Milanka dođe u Ameriku, a žele da preuzmu i brigu o njenoj deci! 10:20 Hronika 3
Mediji/Alo! PRIJATELJI SE I DALJE OPRAŠATAJU OD UBIJENE IVANE "Mala moja devojčice stradala si od ruke monstruma!" (FOTO) 17:14 Hronika 0
Alo.rs/Mediji PRIJATELJI NESTALE ANE VOLŠ UZNEMIRENI "Žurila je da se reši imovine i nešto nije u redu bilo poslednjih šest meseci" 10:31 Hronika 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
NOVOSAĐANKA NIJE JEDINA ŽRTVA PARASEJLINGA: Jedna žena već poginula, a dvoje dece povređeno kada je KAPETAN BRODA PRESEKAO UŽE (VIDEO) 21:08 Vesti 0
NOVČANA KIŠA PLJUŠTI Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para 22:02