Kurir/Alo/A.J. ZAVRŠILI SMO SARDNJU Ceca Ražnatović progovorila u kakvom je sad odnosu sa Milijem 15:30 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. U VEZI SAM GODINU DANA I SREĆAN SAM! Vladimir Tomović konačno progovorio o Ivani Aleksić, priznao i da se čuo sa Ša: Zvao me je da mi se izvini! 16:26 Vip 0
alo.rs/zadovoljna.nova/Lj.Č. Prepreka u formiranju veza u životu: Visoka inteligencija može da oteža pronalazak srodne duše 12:30 Razonoda 0
Alo/Đ.M. TO ĆE KUM ODREDITI Taki otvoreno o imenu koje će njegova ćerka odabrala za naslednika, obelodanio i na kojoj lokaciji se trenutno nalaze 08:15 Vip 1
Alo/N.K./N.D. KRITIKUJE ME ZBOG OVOGA! Tamara Kalinić za Alo! otkrila šta joj dečko najviše zamera (VIDEO) 21:50 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SAČEKAO JE ČIM JE SLETELA U CRNU GORU Otkriveni novi detalji odnosa Pece i Maje, ne ispušta je iz vida, a ove plaže obilaze iz samo jednog razloga 14:00 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. ZAMERA MI DOSTA TOGA Aleksandra Prijović prvi put progovorila o problemima u braku sa Filipom Živojinovićem: Svađamo se, ima tenzije 15:35 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. JEDNA STVAR JE JOŠ UVEK MISTERIJA Otkriveno kakav odnos Bajaga ima sa decom nakon razvoda, muzičar ovo krije kao zmija noge 08:30 Vip 0
Alo/Đ.M. RASKINULI SANDRA REŠIĆ I ANĐELO RANKOVIĆ Pevačica šutnula manekena nakon samo mesec dana, a o njenoj poruci svi pričaju (FOTO) 14:46 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. PRIČALO SE DA SE JETRVE NE PODNOSE Otkriveno u kakvom su odnosu Jelena Đoković i devojka Noletovog brata, jedan gest je sve zaintrigirao 07:38 Vip 0
Alo/A.M. LJUT SAM NA NJEGA Tonči Huljić iskreno o odnosu zeta i ćerke: Ta veza se završila brzim brakom i detetom 20:34 Vip 0
Alo/Đ.M. PREBLEDELA OD ŠOKA Zadrugarka saznala informacije iz spoljnog sveta, snimljen tajni razgovor, ovo nije smeo da joj prenese (VIDEO) 10:35 Vip 0
Alo/Đ.M. NE PADA MI NA PAMET! Vesna Đogani nakon svih skandala ne želi da se uda za Đoleta, pevačica ne želi više da ćuti, sve javno iznela 21:15 Vip 0
Alo/Đ.M. IMAJTE RAZUMEVANJA! Kaja Ostojić se oglasila i potvrdila raskid sa fudbalerom, pevačica potpuno slomljena od bola 16:29 Vip 0
Alo/A.M. AKO MOŽETE DA OPROSTITE PREVARU, OPROSTITE Lepa Brena otkrila porodične tajne i detalje odnosa sa Bobom 22:55 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NE OSEĆAM SE BAŠ NAJBOLJE Majka Sandre Rešić besna nakon što joj je ćerka uplovila u vezu sa Anđelom, evo šta je poručila 21:15 Vip 0
Alo/Đ.M. MISLILI SU DA IH KAMERA NE SNIMA Viki i Zola u jeku svađe otkrili u kakvom su odnosu, prevarili naciju i zadrugare, u pitanju je ovaj plan 18:00 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLI GA Viktorija Mitrović i Zola priznali šta su radili na žurki misleći da ih kamere ne snimaju, Filip Car raskrinkao njihov plan 17:15 Vip 0
Alo/A.M. OVO JE MAĆEHA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Pevačica ne krije kakav odos ima sa suprugom svog oca, a evo i kako ona izgleda (FOTO) 08:47 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35