Informer/Alo/Đ.M. POS*REM SE NA VEZU DALILE I MENE Filip Car kipti od besa, konačno priznao zbog čega mu je bio zabranjen ulazak u Hrvatsku, spomenuo i silovanje 14:23 Vip 0
Alo/Đ.M. FILIP BRUTALNO PONIZIO DALILU Car nastavlja da urniše bivšu nakon što je javno priznao da ga je sramota veze sa njom (FOTO) 13:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠA PRIZNAO VEZU SA TAROM! Reper obelodanio sve detalje, obmanuli naciju, ne želi više da ćuti! 10:49 Vip 6
Alo/Đ.M. TO JE BIO DOGOVOR I OTELO SE KONTROLI Filip Car potpuno raskrinkao Dalilu nakon raskida, javnost obelodanio ono što misli cela nacija i sve šokirao 09:25 Vip 0
Alo/N.S. OGLASIO SE DEJAN NAKON PRIČE O RASKIDU Dragojevići uživaju na moru, a evo šta poručuje Aleks (FOTO) 16:56 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NISMO IMALI SE*S UOPŠTE, RASKINUO JE PREKO PORUKE Sandra Rešić raskrinkala Anđela Rankovića, otkrila sa kojom zadrugarkom se video, skandal! 09:40 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. SVE JE BILA FARSA ZA JAVNOST!? Otkriveno šta su Anđelo i Sandra radili sinoć tokom reklama, ovo niko nije očekivao posle svega 15:50 Vip 1
Alo/N.S. ANĐELO SE ZALJUBIO U DALILU KAO TETREB! Nesuđena tašta Goca Džehverović o njegovom raskidu sa Sandom 20:25 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. ON JE SADA NAJSREĆNIJI Oglasio se Dejan Dragojević nakon Dalilinog raskida sa Filipom, nije štedeo bivšu suprugu i njenog ljubavnika 10:15 Vip 1
Alo/Đ.M. DALEKO SAM ISPRED NJIH Oglasila se Dalila nakon raskida sa Filipom, Mujićeva poslala brutalnu poruku i nikoga nije poštela (FOTO) 20:15 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. SA ANĐELOM JE HTELA DA PREBOLI DEJANA?! Isplivala istina o Sandrinim emocijama, otkriveni šok detalji, a to nije ono najgore 17:40 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. TO JE SVE FARSA I KORIST Anđelo i Sandra raskrinkani, otkriveno zašto je Ranković ušao u vezu sa Rešićevom, upleten i ovaj zadrugar 15:10 Vip 0
Alo/A.M. DESILO SE SVE ONO OD ČEGA SAM STRAHOVALA Sandra i Anđelo progovorili o raskidu, Rešićka nije mogla da sakrije bes zbog njegovih reči 19:27 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. MINA VRBAŠKI ODLAZI IZ SRBIJE Zadrugarka spakovala kofere, ne želi nikoga da vidi nakon turbulentnog perioda, odluka je doneta 15:10 Vip 0
Pink/Alo/A.M. POKUŠAVALA SAM, ALI VIŠE NE MOGU Sandra Rešić se oglasila nakon raskida sa Anđelom, pa priznala šta se dogodilo među njima 15:35 Vip 3
Alo/Đ.M. RASKINULI SANDRA REŠIĆ I ANĐELO RANKOVIĆ Pevačica šutnula manekena nakon samo mesec dana, a o njenoj poruci svi pričaju (FOTO) 14:46 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. VIDEO SAM NEKE SLIKE, NISU ZADOVOLJNI Mensur Ajdarpašić se čuo sa majkom i bratom, otkrio i šta su mu poručili, a za Milicu je imao jasnu poruku 17:03 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA DALILE I FILIPA Car se danima ne trezni zbog odnosa sa porodicom, isplivali svi detalji, a ovo je presudilo 14:36 Vip 1
Alo/Đ.M. SVE JE ISPLANIRANO Isplivali novi šokantni detalji nakon što je Dalila raskinula sa Filipom uživo u emisiji, pozvao je i javno raskrinkao 09:24 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA UŽIVO U EMISIJI RASKINULA SA FILIPOM Mujićeva šutnula Cara za sva vremena, ostavio je na cedilu nakon svega! 07:22 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
PROTIV NJEGA LEKA NEMA Putin grunuo "Orešnikom" po Ukrajini pa preporučio vladajućim elitama da DOBRO razmisle 20:32 Vesti 0
SNEG, KIŠA, GRMLJAVINA I JAKO ZAHLAĐENJE Prava zima stiže u Srbiju, olujno nevreme samo što nije grunulo 20:25 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
EMOTIVNE SCENE U ARENI Koreografija navijača Zvezde na tačno 10 godina od smrti Marka Ivkovića (VIDEO) 20:20