SRPKINJA ZAPALILA MILANO Tamara Kalinić ostavila fanove bez daha u haljini iz snova, svi su zapazili ovaj momenat 14:30
BLUZA I SUKNJA SU SAVRŠEN PAR Glumica Dakota Faning zablistala u svečanoj kombinaciji koja može da se nosi svakog dana 13:06
CVETIĆI ZA PROLEĆE Blejk Lajvli oduševila u prelepom dvodelnom setu, a tek kada vidite njeno prstenje 08:45
KIM KARDAŠIJAN ISKOPIRALA ROĐENU ĆERKU Fanovi se okomili kada su videli najnovije slike rijaliti zvezde, kažu da joj krade slavu 20:31
IZGLEDA 20 GODINA MLAĐE Dru Barimor je rekreirala stil iz ,,Čarlijevih anđela", automatski se podmladila! 19:00
SAVRŠEN CRNI KOMPLET Glumica Ana de Armas očarala svojom lepotom na događaju čuvenog brenda, ovaj momenat usijao mreže! 14:00
ZAPALILA GRAD Anja Tejlor Džoj prošetala u provokativnom izdanju, mamila poglede jednim detaljem 10:37
TRUDNICA SA STILOM Hejli Biber otkrila stomačić na najnovijim slikama, jedan detalj je svima privukao pažnju! 10:05
JEDNA JE MARTA STJUART Slavna kuvarica oduševila u zlatnom autfitu, sve oči su bile uprte u nju 22:05
GODINE PROLAZE, A ONA SVE MLAĐA Tajra Benks zablistala u elegantnom blejzeru na 60. godišnjici čuvenog magazina, pogledajte ovaj detalj! 18:30
BELA MAJICA I PANTALONE ZA PROLEĆE Opra Vinfri još jednom potvrdila status modne ikone, ovaj stil stoji apsolutno svima 17:10
NEPREVAZIĐENA LEPOTICA Gven Stefani zablistala u haljini prekrivenoj kristalima, a muža je mogla da ostavi kod kuće 22:05
IDEALAN ZA PRELAZNI PERIOD Džemper Marte Stjuart je komad koji morate imati ove sezone, lako se kombinuje uz sve 10:05
JAKNA KOJU NOSI SELENA GOMEZ JE BRUTALNA Elegantna je, moćna i stoji apsolutno svima, pun pogodak za proleće! 11:22
ŽENE VOLE OVAJ STIL Dženifer Garner u idealnom prolećnom autfitu, morate da vidite njene farmerke! 21:39
ZENDAJA PONELA STIL VAN EKRANA ,,Ukrala" jedan detalj iz svog novog filma, nosio ga je čak i bivši predsednik Amerike 16:55
OVA HALJINA JE STARA PREKO 90 GODINA Devojka dokazala da neki komadi nikada ne izlaze iz mode, pogledajte i zašto 14:55
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1