ŠOKIRALA ROĐENU DECU Sinovi Pamele Anderson nisu mogli da veruju na šta je spremna njihova majka, pogledajte taj potez! 17:32
,,MOŽEŠ LI DA DIŠEŠ?" En Hatavej ni sama ne zna kako se uvukla u ovu haljinu, urnebesan momenat preplavio mreže 19:14
DAME BEZ MANE Ova 4 horoskopska znaka su kraljice elegancije, rođene sa stilom i lepim manirima 21:21
ZGRABILA JEDAN ,,LOOK" I NE PUŠTA Bijonse ikonski autfit začinila zavodljivim detaljima, podsetila na slavnu milijarderku 10:39
,,TIHI LUKSUZ" PLUS BEBICA Trudna Sofija Riči pozirala sa mužem na Nedelji mode u Njujorku, uvek elegantna i odmerena 15:42
PREPOZNAJETE LI OVU DEVOJČICU SA PLETENICOM? Slavna glumica odoleva vremenu, nikada neće izgubiti nežnu mladolikost 19:11
POSLOVAN AUTFIT SA ,,NESTAŠNIM" DETALJEM Penelope Kruz zna kako da izmami poglede, modna heroina još jednom potvrdila svoju titulu 17:53
,,DŽEPNA VENERA" OSTAVLJA BEZ TEKSTA Kajli Minog zna kako da privuče pažnju, teško je poverovati da je na pragu sedme decenije! 22:02
LETO MOŽE DA POČNE! Hejli Biber objavila niz zavodljivih fotki sa plaže, pridružila joj se i čuvena manekenka! 17:07
POLUGOLA I SPREMNA DA KAŽE "DA" Kanjeova bivša u upitnom izdanju prošetala ulicama Njujorka, sve oči su gledale u nju 21:16
NEMA VIŠE ROZE Margo Robi u bleštavom autfitu luksuznog brenda iz 1995. - prvobitno ga je nosila slavna Nemačka manekenka! 18:27
PONOVO OSVAJA LEPOTOM Margo Robi se našla na naslovnici poznatog magazina, pogodite koja boja je bila u prvom planu! 16:47
ZELENO, VOLIM TE ZELENO Zaslepljujuća toaleta na dodeli Zlatnih globusa je samo početak, pogledajte šta Tejlor sada "servira"! 19:11
POGLEDAJTE KAKO TO RADI KRALJICA Bijonsin rođendanski autfit je čista desetka, ni zvezde na nebu ne sijaju kao ona! 18:14
SVE OČI SU UPRTE U NJIH GDE GOD SE POJAVE Ova 4 znaka imaju urođen osećaj za modu, njihova lepota ostavlja bez daha! 18:34
KRALJICA VINTIDŽ STILA Bela je inspiraciju pronašla kod famozne Sindi Kraford, njen autfit će poželeti sve fensi dame 17:31
ZVEZDA SERIJE "TRAČARA" JE KRALJICA INSTAGRAMA Njeni stajlinzi iz lifta postali hit, ona je pionirka "tihog luksuza" 14:18
"VAŽNO JE DA SE OSEĆATE SLOBODNO U SVOM TELU" Zlatni saveti Đorđa Armanija koji će ženama pomoći u izgradnji stila 13:28
SVE JOJ BOJE SJAJNO STOJE Severina u dobitnoj kombinaciji na fenomenalnom koncertu, raj i za oči i za uši! 22:02
BLEJK ILI BARBI? Atrakivna "Tračara" u zanosnoj haljini na dodeli prestižnih nagrada, na rukama je imala specijalne detalje 20:17
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1