Alo!/Mediji NEMA PRAVO NA OVAJ PRAVOSLAVNI OBIČAJ Ubica supruge i samoubica iz Grocke biće sahranjen bez opela 17:02 Hronika 0
Alo!/Mediji OČAJNA MAJKA DEVOJKE NASTRADALE U GROCKOJ ''Zeta sam volela kao sina, a on mi je ubio ćerku!'' 19:06 Hronika 0
Alo!/Telegraf JEZIVI DETALJI UBISTVA U GROCKOJ Tri nedelje pre tragedije Đorđe potegao pištolj na Nevenu! 18:45 Hronika 0
Alo/Mediji UBIO JE IZ DRUGOG PUTA Grocka u šoku zbog tragedije koja se u petak dogodila u ovom naselju 09:55 Hronika 0
Alo.rs POLICAJAC IZREŠETAO ŽENU JER JE HTELA DA SE RAZVEDE Detalji ubistva i samoubistva u Grockoj! (FOTO) 07:00 Hronika 0
Alo!/Mediji NA SVETOG JOVANA JOJ PRETIO DA ĆE JE UBITI Nastradala žena iz Grocke se požalila svekrvu, čak je tukao sina, ali nije bilo pomoći! 20:53 >> 21:26 Hronika 0
Mediji/Alo! MAJKA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD ĆERKE UBIJENE U GROCKOJ ''Dušo, čuvaj mesto za mene'' 16:10 >> 20:42 Hronika 0
Alo!/Mediji ZASTRAŠUJUĆI DETALJ TRAGEDIJE U GROCKOJ Jezivo - otac predosetio kćerkin kraj? 18:15 >> 18:44 Hronika 0
Mediji/Alo! ISPOVEST MAJKE UBIJENE DEVOJKE U GROCKOJ Venula je kraj njega, govorila sam joj da obrati pažnju! 17:08 Hronika 0
Alo/Mediji OTAC PREDOSETIO TRAGEDIJU U GROCKOJ Đorđe nije mogao da se pomiri sa razvodom 13:09 Hronika 0
Alo/Mediji UMESTO RAZVODA METAK Dogovorio sastanak sa suprugom u vezi detalja oko razvoda, pa je dve porodice zavio u crno 09:02 Hronika 0
Alo.rs/Mediji DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U GROCKOJ Policajac (27) potegao pištolj, ubio ženu (19), pa presudio sebi? 18:51 Hronika 0
Alo.rs/Informer ORUŽANA PLJAČKA MARKETA U VINČI Tinejdžeri uperili pištolj u radnicu i krali novac iz kase! 09:15 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf.rs OPTUŽNICA ZA MAJKU IZ PAKLA Tukla ćerkicu od tri godine, snimak šokirao Srbiju! 14:41 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf.rs PLJAČKA U GROCKOJ Naoružan lopov uleteo u market, a radnica uradila nešto nesvakidašnje! 09:35 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf.rs NAPAD U GROCKOJ Mladić upucan u stomak i ruku, odbija saradnju s policijom! 14:06 Hronika 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57