Alo!/Telegraf.rs HAOS U GROCKOJ Nasrtao nožem na suprugu, pa je tukao u glavu - nasilje se nastavilo i po dolasku policije 12:21 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf NEZAPAMĆENO NASILJE U ŠKOLI U BEGALJICI Otac upao na čas, pa prebio sina pred celim odeljenjem! 12:29 Hronika 0
Alo/Mediji POSLALA SAM ĆERKU KOD ZETA KOGA SAM VOLELA, NISAM VEROVALA DA ĆE JE UBITI! Ispovest majke ubijene devojke iz Grocke 23:04 Hronika 0
Alo!/Mediji NEVENU UBIO MUŽ POLICAJAC, OGLASILA SE NJENA MAJKA "Znam gde sam pogrešila, nikad to sebi neću oprostiti" 13:40 Hronika 0
Alo.rs/Mediji OGLASILA SE MAJKA UBIJENE DEVOJKE IZ GROCKE "Nisam znala da moje dete nije bezbedno sa njim!" 07:05 Hronika 0
Alo!/Mediji POTRESAN GOVOR MAJKE NA SAHRANI NEVENE KOJU JE UBIO MUŽ POLICAJAC "Sine moj, gde ideš? Neno, ne idi" 14:56 Hronika 0
Alo!/Mediji NEMA PRAVO NA OVAJ PRAVOSLAVNI OBIČAJ Ubica supruge i samoubica iz Grocke biće sahranjen bez opela 17:02 Hronika 0
Alo!/Mediji OČAJNA MAJKA DEVOJKE NASTRADALE U GROCKOJ ''Zeta sam volela kao sina, a on mi je ubio ćerku!'' 19:06 Hronika 0
Alo!/Telegraf JEZIVI DETALJI UBISTVA U GROCKOJ Tri nedelje pre tragedije Đorđe potegao pištolj na Nevenu! 18:45 Hronika 0
Alo/Mediji UBIO JE IZ DRUGOG PUTA Grocka u šoku zbog tragedije koja se u petak dogodila u ovom naselju 09:55 Hronika 0
Alo.rs POLICAJAC IZREŠETAO ŽENU JER JE HTELA DA SE RAZVEDE Detalji ubistva i samoubistva u Grockoj! (FOTO) 07:00 Hronika 0
Alo!/Mediji NA SVETOG JOVANA JOJ PRETIO DA ĆE JE UBITI Nastradala žena iz Grocke se požalila svekrvu, čak je tukao sina, ali nije bilo pomoći! 20:53 >> 21:26 Hronika 0
Mediji/Alo! MAJKA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD ĆERKE UBIJENE U GROCKOJ ''Dušo, čuvaj mesto za mene'' 16:10 >> 20:42 Hronika 0
Alo!/Mediji ZASTRAŠUJUĆI DETALJ TRAGEDIJE U GROCKOJ Jezivo - otac predosetio kćerkin kraj? 18:15 >> 18:44 Hronika 0
Mediji/Alo! ISPOVEST MAJKE UBIJENE DEVOJKE U GROCKOJ Venula je kraj njega, govorila sam joj da obrati pažnju! 17:08 Hronika 0
Alo/Mediji OTAC PREDOSETIO TRAGEDIJU U GROCKOJ Đorđe nije mogao da se pomiri sa razvodom 13:09 Hronika 0
Alo/Mediji UMESTO RAZVODA METAK Dogovorio sastanak sa suprugom u vezi detalja oko razvoda, pa je dve porodice zavio u crno 09:02 Hronika 0
Alo.rs/Mediji DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U GROCKOJ Policajac (27) potegao pištolj, ubio ženu (19), pa presudio sebi? 18:51 Hronika 0
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0