MARKO JARIĆ MORAO DA SE ISELI IZ VILE U MAJAMIJU Zbog bivše žene i njenog dečka bio prinuđen da ode iz grada, otkriveni detalji 17:34 Vip 0
KOŠARKAŠ ŽIVI U VILI OD 3 MILIONA EVRA Proglašena je za najlepšu u Srbiji, a poseduje i luksuznu nekretninu u Majamiju 22:40 Vip 0
BILO BI IM PETNAEST GODINA BRAKA Manekenka je čuvala nevinost za njega, a on ju je prevario 09:10 Vip 0
RODILA JE NAJVEĆEG ZAVODNIKA MEĐU SPORTISIMA Leposava Jarić, bivša svekrva Adrijane Lime, i u sedmoj deceniji izgleda brutalno 19:03
DRAMA BIVŠEG REPREZENTATIVCA Jarić se našao u paklu, ljudi oko njega se davili i gušili u blatu 14:09 Sport 0
Alo/N.D. SVAKA ČAST Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime dele karte za šou, od malih nogu stekle radne navike 07:10 Vip 0
Alo/M.R. ZA KOGA NAVIJA ĆERKA ADRIJANE LIME I MARKA JARIĆA Brazil i Srbija se nadmeću, a onda je našla rešenje (FOTO) 11:28 Sport 0
Pink.rs/Alo/N.D. KAD JE MOGAO JARIĆ LIMU, MOGU I JA IVANU! Muž pevačice progovorio o preljubi 13:40 Vip 0
Alo/A.M. NIŠTA PRE BRAKA Ovo su poznate ličnosti koje nisu imale odnose do prve bračne noći, a on je najveći šok 21:32 Vip 0
Alo/N.S. JARIĆEVA ĆERKA U DRUŠTVU VIKTORA SAVIĆA Provode se na moru, a evo koja devojka grli Marka (FOTO) 22:35 Vip 0
Story/Alo/A.M. DALA MI JE JEDAN OD NAJZNAČAJNIH SAVETA Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom, evo šta kaže o bivšoj snajki 17:25 Vip 0
Alo/N.S. STIGLE ĆERKE MARKA JARIĆA U SRBIJU Devojčice uživaju kod njega u Beogradu, a jedan detalj nikome nije promakao (FOTO) 10:47 Vip 0
Naj žena.rs MARKO JARIĆ LJUBIO JE OVE LEPOTICE Sve su ličile jedna na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred oltar! 18:01
NAJ ŽENA.RS GODINAMA NISMO VIDELI KAKO IZGLEDAJU Ćerke Marka Jarića i Lime, rastu u prave lepotice, starija će biti lepša i od mame! 11:33
ALO.RS/S.Ć. NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU NE LIČI NA SEBE Trudna Adrijana Lima izazvala pometnju na aerodromu 00:27 Žena 0
Alo/J.M. KO JE NOVI DEČKO BIVŠE SRPSKE SNAJKE?! Adriana Lima je podelila radosne vesti, a do sada su javnosti bili nepoznati ovi detalji! 23:30 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0