Alo/N.D. POŽALILA SE NA VELIKI PROBLEM Nataša Bekvalac ostavila porok, a onda oktrila da se suočila sa novim izazovom: Okrećem novi list! 18:50 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "BORIM SE SA SAMIM SOBOM" Acko Nezirović iskreno o svom problemu koji ima sa alkoholom "Mnogo prijatelja sam izgubio zbog tog poroka" 19:00 Vip 0
Alo.rs/Mediji OTKRIVEN MOGUĆI MOTIV DVOSTRUKOG UBISTVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Goran bio pun poroka, a evo koliku sumu je dugovao! 15:24 Hronika 0
Alo/E.B. "BIO SAM I HOMOSEKSUALAC I NARKOMAN" Željko Vasić izneo ŠOK PRIZNANJA, prelomio i odlučio da sve JAVNO OBELODANI! 19:58 Vip 1
Kurir/Alo/M.K. NE MOŽE BEZ KOCKE Lepa Lukić se vratila starom poroku: Za moje pare ja mogu da budem gde hoću 19:30 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. ZAKLELA SAM SE DA SE VIŠE NEĆU OPIJATI Tanja Savić otkrila strogo čuvanu tajnu, ovo joj se desilo u mladosti, a nakon toga sve se promenilo 08:40 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. ČESTO JE PRIPITA, IZGUBILA JE KOMPAS SKROZ?! Komšije Ane Nikolić razvezale jezik o pevačici, otkrili kako se ponaša prema naslednici 18:28 Vip 0
Republika/ALo/Đ.M. ANA NIKOLIĆ IZBACILA MAJKU IZ STANA?! Pevačica pobesnela kada joj je spomenula alkohol, otkriveni detalji porodične drame 12:45 Vip 2
Republika/Alo/Đ.M. PROKOCKALA STAN OD 120.000 EVRA?! Otkriveno koju enormnu cifru Lepa Lukić mesečno odvoji na ovaj porok, zavrteće vam se u glavi 09:08 Vip 1
Republika/Alo/K.G. I DALJE JE TO MOJ POROK! Mia Borisavljević otkrila sa kakvim iskušenjima se suočava svaki dan i ni malo joj nije lako! 14:55 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/D.S. MITAR MIRIĆ NE MOŽE BEZ KOCKE? Za jedan vikend potroši nečiju godišnju platu, evo koja cifra je u pitanju! 14:09 Vip 2
Alo.rs/D. I. OSTAVILA DETE SAMO U ETNO SELU I OTIŠLA DA KOCKA Car otkrio jezive detalje kako je Miljana zapostavljala dete, internet se usijao od optužbi! (VIDEO) 20:15 Vip 1
Nemazabranjenih.rs/Alo.rs/D. I PEVAČ PROGOVORIO O POROKU Pavle Dejanić priznaje: Uzimao sam tri puta dnevno, smučilo mi se! 22:13 Vip 0
Alo.rs/D. I. DARKO LAZIĆ IMA NOVI POROK Prestao da jede, a onda je uhvaćen sa ovim! (FOTO) 20:44 Vip 0
Alo/D.S. LAGANO ME ZAVEO, A ONDA UBIJAO Nataša Bekvalac progovorila o stravičnim trenucima kroz koje je prošla 00:08 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0