TADA SAM PREKINUO: Ša otkrio zbog čega je odlučio da se razvede, Miona skočila, pa napravila ljubomornu scenu! 09:45 Vip 0
VANJA PRELOMILA, POTPISUJE PAPIRE ZA RAZVOD Reper Ša će uskoro i zvanično biti slobodan čovek 12:25 Vip 0
VANJA POSLALA BRUTALNU PORUKU MIONI I ŠA Zbog ovoga se hitno oglasila, neće više da mu ćuti 18:22 Vip 0
NAKON NJEGOVE AFERE U RIJALITIJU Oglasila se supruga Nenada Aleksića Ša, njene reči kidaju dušu! 10:12 Vip 0
NE ZASLUŽUJU...!: Vanja kipti od bes nakon što se oglasio otac Nenada Aleksića Ša, poslala brutalnu poruku! 13:24 Vip 0
STAVILA TAČKU! Tiktokerka Vanja skroz otpisala repera iz života: Na ročištu za razvod se nije pojavila 17:45 Vip 0
VANJA ZADALA NENADU BOLAN UDARAC U jeku razvoda sa reperom, oglasila se sa ove lokacije i poslala brutalnu poruku 13:44 Vip 0
VIĐENA U DRUŠTVU OVE MUŠKE OSOBE Otkriveno zbog čega se Vanja nije pojavila na suđenju sa Ša, sada je sve jasno 14:23 Vip 0
ŠA NAPUSTIO ELITU Imao dogovoreni susret sa Vanjom, pa ga zadesila neočekivana situacija, reper van sebe! 11:48 Vip 0
A POSLE KAŽE DA NE ŽELI MEDIJSKU PAŽNJU! Isplivali rani radovi žene Nenada Aleksića Ša! (VIDEO) 13:30 Vip 0
NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE Vanja objavila vesti o sinu, mnogo je to sve dirnulo, a Ša nije uz nju 20:51 Vip 0
ŠA JE ZLOSTAVLJAO VANJU?! Isplivale jezive tvrdnje iz njihovog doma, ovo reper krije u Eliti! 09:55 Vip 0
VANJA I ŠA IZGUBILI BEBU Reper otkrio da su problemi počeli tokom njene trudnoće, pa priznao pravi razlog razvoda! 07:30 Vip 0
ŠA I VANJA SE RAZVODE ZBOG OVOG UČESNIKA ELITE Nakon što je saznao za njihovu aferu, Ša ušao u rijaliti da raskrinka bivšu! 12:55 Vip 0
ŠA NIJE UZ NJU NA NJEN ROĐENDAN! Vanja Aleksić pokazala sina, a od Nenada ni traga ni glasa! (FOTO) 23:15 Vip 0
ZAŠTO ME GUŠIŠ, ZAŠTO MI PRETIŠ Vanja Aleksić poslala brutalnu poruku nakon razvoda, reperu neće biti dobro! 15:00 Vip 0
DELA SU JOJ UŽASNA Nakon Vanjine izjave, Ša potpuno promenio ploču, od pomirenja nema ništa! 08:20 Vip 0
OVO JE ISTINA O RAZVODU Prva Vanjina ispovest o braku sa Ša, otkrila istinu o reperovom odnosu sa njenim sinom! 14:15 Vip 0
BIĆU DOBAR, MUŽ TE VOLI NAJVIŠE Ša upao u Vanjin lajv, molio i preklinjao da ga odblokira! 08:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0