VANJA, VOLIM TE I NADAM SE DA SE NEĆEMO RAZVESTI! Nenad Aleksić Ša se emotivnom porukom obratio ženi, pokajao se zbog svega! 23:15 Vip 0
OGLASILA SE VANJA ALEKSIĆ NAKON ŠTO JE NAPUSTILA ŠA! Tiktokerka pesmom poslala tužnu poruku! 14:15 Vip 0
NEĆE DA SE BLAMIRA S NJIM Šta će joj Ša, pa njega je balavica Tara vukla za nos, tvrdi prva komšinica repera 16:45 Vip 0
PRE VENČANJA ŽELELA DETE, A POSLE PROMENILA PLOČU Otkriven pravi razlog ravoda Vanje i Ša, ovo je repera dotuklo! 14:15 Vip 2
ZABRANJIVAO JOJ OVE STVARI Otkriven razlog razvoda Vanje i Ša, nije više mogla da izdrži! 09:50 Vip 1
OVO JE DOKAZ DA JE ISKORISTILA BRAK SA ŠA?! Jedan detalj otkrio na koji način Vanja privlači pažnju i novac! 09:10 Vip 0
PRETE JOJ SMRĆU ZBOG RAZVODA OD ŠA Vanja se oglasila pa, pa rešila da razveže jezik, u sve upletena i Matora! (FOTO) 20:10 Vip 0
BURNA PROŠLOST SUPRUGE UCVELJENOG REPERA Pre kratke veze sa Ša, Vanja je zaludela još jednog zadrugara 10:10 Vip 0
OGLASILA SE VANJA ALEKSIĆ Ša će tek sada roniti suze, imala je da mu poruči samo jedno FOTO 09:44 Vip 0
BRAVO VANJA, USPELA SI DA BUDEŠ POZNATA Novi detalji razvoda Nenada Aleksića Ša, evo kako se reper ponašao prema supruzi 17:00 Vip 0
BRAK NIJE DEČJA IGRA Ša se oglasio nakon što mu je bivša uhvaćena sa drugim, evo šta je imao da poruči! 12:35 Vip 0
UHVAĆENA SA DRUGIM, ISPLIVAO I DOKAZ Posle rastanka od Ša, evo šta je Vanja radila celu noć! (FOTO) 11:52 Vip 0
NIJE MI POTREBNA Razočarani Ša se oglasio nakon vesti o razvodu, evo šta je imao da poruči! 09:09 Vip 0
PRIVATNI MOMENTI VENČANJA ŠA I VANJE Bračni par se potpuno pogubio od uzbuđenja, jedva stajali na nogama! (FOTO) 15:30 Vip 0
ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA TRUDNA?! Pokušali od svih da sakriju, jedna stvar ih odala! (FOTO) 18:14 Vip 0
Milica Veličković "NAJBOLJI SI OTAC ZA MOJE DETE" Vanja Aleksić uputila emotivne reči svom suprugu, Ša van sebe od sreće (FOTO) 07:30 Vip 0
Ermin Biberović "KOSA KATASTROFA, ZUBI KRATKI!" Ženu Nenada Aleksića Ša urnisali i razapeli zbog pojavljivanja u emisiji, a onda stigla njena neočekivana reakcija! (FOTO) 20:44 Vip 0
Alo/N.Denda ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA Evo kako se Nenad Alekisć slaže sa Vanjinim sinom iz prvog braka, sada je sve jasno (FOTO) 15:15 Vip 0
Alo/M.V. PRVO POJAVLJIVANJE ŠA I NJEGOVE ŽENE! Reper i TikTokerka progovorili o svadbi, a jedan detalj iznenadio je mnoge 08:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31