NE TERAJ ME NA NASILJE! Marija Šerifović zapenila na koleginicu, izbio skandal neviđenih razmera, niko ne može da ih smiri 22:45 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA MARIJE ŠERIFOVIĆ SA KOLEGINICOM Prisutni gledali sa nevericom, pale i međusobne optužbe! 12:40 Vip 1
SINU VIKI MILJKOVIĆ OTKAZALE NOGE Pevačica nakon dužeg vremena progovorila o tome: "Ti trenuci su bili strašni!" 19:10 Vip 0
KUME U MODNOM OKRŠAJU, ČIJ STAJLING VAM JE BOLJI? Viki Miljović sva u crnom, demonstrirala moć, a Ceca Ražnatović skroz suprotno, opušteno i neobavezno 17:58
JOŠ JEDAN STAN U ELITNOM NASELJU BEOGRADA! Viki Miljković ne planira da stane, kupila nameštaj i uposlila Tašketa da ga unese 21:58 Vip 0
TERASA VIKI MILJKOVIĆ JE KAO NEČIJI STAN! Pevačica pokazala luksuz koji poseduje u elitnom naselju u Beogradu 22:40 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ NAZDRAVIO ZA SLAVSKIM STOLOM Oko njega kolege iz Granda, ovako se obeležava Nikoljdan (FOTO) 18:50 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU VIKI MILJKOVIĆ Čestitke samo pljušte, oglasio se i njen kolega iz takmičenja (VIDEO) 15:00 Vip 0
VIKI MOŽE DA MI PROMENI JEDINO PROZORE NA ŠUPI Karleuša brutalno o koleginici, nije štedela reči! 13:25 Vip 1
ZVALA MUŽA POZNATE PEVAČICE U POLA PET UJUTRU Nakon 20 propuštenih poziva javila se ona, Dušica ispričala sve! 14:30 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ 10.000 EVRA ULOŽILA SAMO U LUSTERE! Pevačica nije štedela ni na najmanjim detaljima (FOTO) 06:15 Vip 0
POSVAĐALE SE CECA I VIKI MILJKOVIĆ! Izbio neviđeni haos, javnost u šoku zbog izgovorenih reči 09:55 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA BUJNO POPRSJE! Uživaju u luksuzu, pevačica i Taške se baškare, svi komentarišu njen izgled 23:00 Vip 0
OVAKVU VIKI MILJKOVIĆ DO SADA NISTE VIDELI Pevačica se pojavila u provokativnom izdanju, go stomak i izrezi, pokazala vitku liniju! 15:20 Vip 0
ZVALA MUŽA POZNATE PEVAČICE U POLA PET UJUTRU Nakon 20 propuštenih poziva javila se ona, Dušica ispričala sve! 07:00 Vip 0
VIKI PROGOVORILA O TRUDNOĆI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ Evo kako je reagovala, spomenula i Nemanju Gudelja! 23:00 Vip 0
BRANILI SU MI SVAKI KONTAKT SA NJIM, POBEGLA SAM OD KUĆE! Viki Miljković obelodanila detalje borbe za ljubav s Tašketom 13:20 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ PREŽIVELA DRAMU NA AUTO-PUTU Taške peške išao da traži pomoć, evo šta se zapravo dogodilo! 08:04 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
MOŽETE DA IZGORITE! Pažnja za sve koji imaju ovaj model "Pežoa", hitno se povlači sa tržišta! 11:44 Vesti 0
POZNATI GLUMAC PREMINUO OD RAKA GRLA Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom 07:30