OTKRIVENO KADA ĆE BITI SAHRANA KAČAVENDINE MAJKE Učesnica Elite skrhana zbog smrti, teško podnela vest! 13:00 Vip 0
MILENA KAČAVENDA VIŠE NEMA NIKOGA Ovo je bila poslednja želja njene majke, sve javno otkriveno! 12:40 Vip 0
DOKTOR JE REKAO DA NEMA ŠANSE DA PREŽIVI Otkriveno od kakvih posledica je umrla majka Milene Kačavende 12:14 Vip 0
ČERKA UBILA MAJKU JER JOJ JE ODUZELA MOBILNI TELEFON! Policajci zatekli stravičnu scenu 23:02 Vesti 0
PEVAČU MAJKA UMRLA NA RUKAMA Podelio javno najteže trenutke: Pričaš poslednje reči, ne znaš da li te čuje 12:30 Vip 0
MILENA KAČAVENDA SE SLOMILA U EMISIJI UŽIVO Zajecala na sav glas zbog majke: Putuj mirno, mi ćemo biti dobro 10:55 Vip 0
OVO JE MAJKA MELINE DŽINOVIĆ Protivila se braku sa Harisom, a i dalje drži fotografije sa bivšim zetom! 08:18 Vip 0
DANI SU JOJ ODBROJANI, NEMA JOJ SPASA Takmičarka Elite svesna situacije, suočila se sa sudbinom 20:04 Vip 0
KAČAVENDI SE MAJKA JAVILA U SNU Milena se pripremila za najgori scenario, angažovala sinove da sve spreme za ono najgore 17:16 Vip 0
OSTAVILA JE MAJKU NA SAMRTI, ODRON! Marija Kulić zapenila od besa i brutalno udarila na Kačavendu, javnost u šoku zbog Milene! 13:16 Vip 1
MAJKA MILENE KAČAVENDE U KOMI Učesnica hitno izvedena iz rijalitija, otkrila sve detalje: Operisali su joj mozak! 07:15 Vip 0
MOJA MAJKA JE PRESTALA DA SE KUPA, SVI SMO SE PLAŠILI! Branka Katić otvorila dušu o najboljnijoj temi 06:00 Vip 0
"MRZIM SVOJU ĆERKU, NE MOGU DA JE PODNESEM" Majka izazvala bes na društvenim mrežama (FOTO) 18:02 Vesti 0
SVAKO VEČE SAM SE POD ĆEBETOM MOLILA BOGU ZA NJU Editin brat je preminuo mlad, a majka se borila sa rakom 17:00 Vip 0
MAJKA ANE KORAĆ U DRUŠTVU ACA PEJOVIĆA Starletina majka iznenadila javnost fotografijom, evo gde je bila sa pevačem 15:40 Vip 0
ŠOK POTEZ MIONINE MAJKE! Na ovaj način čestitala bivšem zetu rođendan, Ša će doživeti nervni slom kad sazna! 08:45 Vip 0
MRAČNA TAJNA UGLEDNIH RODITELJA Majka monstrum je Dragu skrivala u sobi 59 godina, ni komšije nisu znale, noću bi videle siluetu 16:00
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00