ZBOG MAJKE JE NIZAO NAJVEĆE USPEHE Milka je bila stub porodice Mitrović, Željko nem od bola! 10:57 Vip 0
POSLEDNJI SNIMAK MAJKE ŽELJKA MITROVIĆA Jedva je stajala na nogama, tada je došla pod ruku sa njom! 10:43 Vip 0
TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, DOĐI KOD MAME! Dea otkrila detalje, o raskidu sa Mladenom bruji javnost: Tebi tamo nije lepo! 15:45 Vip 0
MAJKA ISKASAPILA TROJE DECE PA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO! Jezivi detalji stravične porodične tragedije! 13:50 Vesti 0
''NE POSTOJI KLINIKA KOJOJ NISMO PISALI'' Oglasila se Sanja Marinković nakon smrti majke: ''Znali smo da nema leka'' 16:14 Vip 0
TUGA U DOMU SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka saznala za majčinu smrt tokom snimanja emisije ''Magazin in'' 16:00 Vip 0
STAVILA SAM MU PELENE, UJUTRU UGLEDALA ŽIVE RANE: Jeziva ispovest majke koju je probudilo vrištanje deteta iz sobe 11:29 Vesti 0
"TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, DOĐI KOD MAME" Dea Đurđević iskreno o odnosu sa Mladenom, majka je ovako posavetovala 06:30 Vip 1
MAJKA PROČITALA DNEVNIK SVOG SINA I OTKRILA ZASTRAŠUJUĆE TAJNE Prva rečenica je šokirala, odmah je pozvala policiju ( VIDEO) 16:57 Razonoda 0
"ČUPAO ME JE I PRETIO DA ĆE ME UBITI" Napadnuta majka Sofije Janićijević, sumnja da je umešana Milica, policiji dala sve dokaze! 13:23 Vip 0
EVO OD KOGA JE MALANIJA TRAMP NASLEDILA LEPOTU Preslikana je majka, samo jedna stvar je drugačija — boja očiju 12:56
FALI MI MAJKA DA POPRIČAMO, TO NJENO RADOVANJE... Ispovest zvezde Granda kida dušu, progovorio o bolnoj temi 07:00 Vip 0
''GUBIŠ DOSTOJANSTVO'' Oglasila se majka Mione Jovanović, Imala jasnu poruku za ćerku u rijalitiju 22:50 Vip 0
OVO IDE PREDALEKO Majka Nenada Ćubića strahuje za sinove, hitno se oglasila nakon upoznavanja sa ocem! 16:28 Vip 0
SVI JE ZNATE I GLEDATE REDOVNO NA TV-U Ova fatalna plavuša je majka Mirke Vasiljević, moćna je i uticajna! 15:20 Vip 0
VODITELJU PINKA JAVILI DA MU JE MAJKA UMRLA Hitno završio u bolnici nakon stravičnih vesti, nastala opšta drama! 07:20 Vip 0
"OD SADA SI MOJ ANĐEO ČUVAR, ZBOGOM, MAJKICE" Vlago Georgiev slomljen od bola, ponovo se oglasio, reči rasplakale region 09:41 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04