NajŽena.rs SPREMITE SE ZA POTPUNU TRANSFORMACIJU ŽIVOTA: Super pun Mesec donosi energiju koja sve menja, evo kako da je pozitivno usmerite 18:13
najžena.rs SPREMA IM SE VRTOGLAVA PROMENA DO KRAJA MESECA: Ova tri horoskopska znaka neće znati šta ih je snašlo, njima će da se izmakne tlo pod nogama 16:40
alo.rs/krstarica/Lj.Č. Važan pokazatelj karaktera i osobina: Mesec rođenja otkriva mnogo o vama 13:00 Žena 0
najžena.rs NAJIRITANTNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Užasno nervira ostale znakove, sitničav je, prznica i teško zlopamtilo 16:00
NAJ ŽENA SMRŠAJTE LAKO UZ POMOĆ VAŠEG HOROSKOPSKOG ZNAKA Svi koji su isprobali ovu metodu tvrde da i te kako funkcioniše 12:07
alo.rs/prva/Lj.Č. Zvezde utiču i na ovaj aspekt: Koliko samopouzdanja ima vaš horoskopski znak? 09:00 Žena 0
Naj žena.rs TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA NEVEROVATAN USPEH DO 23. OKTOBRA Retrogradni Saturn vas nagrađuje, konačno je došlo vaše vreme! 22:31
NajŽena.rs ŠEST ZNAKOVA IMA IDEALNE ŠANSE ZA POVEĆANJE FINANSIJA: Ovo leto donosi obilje, evo šta morate uraditi kako bi se ostvarilo 15:06
NajŽena.rs ASTROLOZI DOKAZALI KOJI ZNAKOVI NAJĆEŠĆE VARAJU: Iznenađenje je za mnoge, ali oni nekad ne znaju da se skrase 10:36
NajŽena.rs OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U JUNU ZA SVE ZNAKOVE: Tada im se ostvaruju želje i snovi, naročito na polju ljubavi i novca 21:41
NajŽena.rs AKO STE OKRUŽENI LJUDIMA U OVOM ZNAKU PRAVI STE SREĆNICI: Poznata astrološkinja potvrdila da vas nikada neće izdati, biće tu i u dobru i u zlu 18:55
Naj žena.rs JUN IM NIKAKO NEĆE BITI NAKLONJEN Ova tri horoskopska znaka mogu da očekuju patnju i sunovrat! 11:03
NajŽena.rs MERKUR KREĆE DIREKTNO, A TIME I ODLIČAN PRERIOD ZA OVE ZNAKOVE: Astrolog Veličković od 3. juna najavio velike promene za sve 13:26
NajŽena.rs RUSKI NUMEROLOG PRECIZNO OBJASNIO ŠTA NAS ČEKA U JUNU: Njima stiže mnogo novca, drugi će morati da se pomuče, a ostali uživaju u raskošima 09:44
najžena.rs PROGLAŠEN JE NAJINTELIGENTNIJI ZNAK U HOROSKOPU: Oni deluju iz pozadine, zovu ih "čelična ruka u svilenoj rukavici" 15:55
alo.rs/atma/Lj.Č. Svačiji ukus se razlikuje: Kakav tip venčanja biraju horoskopski znakovi? 09:00 Žena 0
NajŽena.rs PRECIZAN TIBETANSKI HOROSKOP POKAZUJE ŠTA ČEKA SVE ZNAKOVE: Niko od karme ne može da pobegne, ali postoji način da se promeni sudbina 13:12
NajŽena.rs KRALJEVSKA ZVEZDA DONOSI SREĆU U NAREDNIH 10 DANA: Astrolog Veličković tvrdi da će oni imati najviše šansi za uspeh na svakom polju 09:00
najžena.rs U SUSRET IM DOLAZI LJUBAV, BOLJI POSAO I VEĆA PLATA: Prema nepogrešivom indijskom horoskopu za ova 4 znaka jun će biti najsrećniji mesec 19:39
alo.rs/zenskimagazin/Lj.Č. Imaju neverovatnu moć: Ovi horoskopski znakovi mogu da vas ubede baš u sve 17:00 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1