NajŽena.rs TAČNO U 21:28 NAS OČEKUJE POMRAČENJE SUNCA: Slede nam veliki preokreti, sve će se desiti s razlogom, pazite se 19:01
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA VIKEND Ovnu stižu dobre vesti, Bik dobija pažnju zanimljive osobe, Škorpiji se ne piše dobro 14:38 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 29. APRIL Strelac će se razočarati u kolege, Devicu čeka izvanredna poslovna ponuda, Blizanci su nezadovoljni ljubavnom vezom 05:00 Žena 0
NajŽena.rs STIŽE NAM RETROGRADNI MERKUR, NE PIŠE NAM SE DOBRO: Spremite se na probleme i sukobe, najviše će uticati na ove znakove 15:16
NajŽena.rs OVE ZNAKOVE ČEKA MAJ IZ PAKLA: Turski astrolog kaže da će neki promeniti posao, naići na ozbiljne prepreke i iskušenja 09:20
NajŽena.rs U APRILU SE POVEĆAVAJU PRIHODI, OSTVARUJU ŽELJE, JAČAJU LJUBAVNE VARNICE: Ova četiri znaka će imati najviše sreće tokom pomračenja sunca 13:50
NajŽena.rs RETROGRADNI PLUTON MRSI KONCE SVE DO 8. OKTOBRA: Svakom znaku će se transformisati život, spremite se za gubitke, ali i završetke 10:18
NajŽena.rs ŠTA PODZNAK STVARNO GOVORI O VAMA? Sat rođenja otkriva mnogo o vašoj naravi, evo šta se krije iza svakog horoskopskog znaka 21:27
SAZNAJTE KOJI JE VAŠ IDEALNI PARTNER Pogledajte da li vas očekuje razvod ili je on bračni drug koji će biti uz vas do kraja života 15:47
najžena.rs NAJVEĆI EGOMANIJACI ASTROLOGIJE: Ova tri horoskopska znaka uopšte ne znaju šta je empatija, vole samo sebe! 17:29
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. APRIL Škorpija i Lav finansijski profitiraju, Strelac u iskušenju da uđe u tajnu vezu, Ribe prati neraspolaženje 05:00 Žena 1
PROŠLOST SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! Pripadnici ovih znakova neka se pripreme za dolazak osobe koju već dobro znaju, promeniće im život iz korena 20:27
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. APRIL Bikove čeka dosta stresa na ljubavnom planu, Raka finansijski uspeh, nervno rastrojstvo Jarca 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. PAZITE KOGA BIRATE Ovo su najgori horoskopski parovi, bukvalno zajednički život bi im bio pakao 15:13 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ROĐENE POBEDNICE Za žene ovog horoskoskog znaka ne postoje prepreke, uvek stižu do vrha 12:17 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE BOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0