Naj žena.rs NAJNEGATIVNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA Čaša im je uvek polupazna, druge konstantno kritikuju, a svet često vide kao mračno mesto 15:30
NajŽena.rs VENERA U DEVICI NA NJIH IMA NAJVEĆI UTICAJ: Jedan znak neka počne pripreme za svadbu, a jednom se sprema preljuba 16:35
NajŽena.rs DO KRAJA GODINE IM STIŽE VELIKI NOVAC Ova tri znaka će se kupati u parama i imati ogroman uspeh 12:00
najžena.rs NAJTAČNIJI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ova tri znaka će doživeti novčani fijasko, uhvatiće ih finansijska kriza do sada nezapamćena 20:31
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. SEPTEMBAR Blizanci kao na iglama, Lavovi sumnjaju u svaku partnerovu reč, Devicama naglašeni problemi sa bubrezima 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. NEĆE SE OZNOJENI, HLADNE VODE NAPITI Ovi znakovi su najveći lenjivci u horoskopu 15:09 Žena 0
NajŽena.rs NIKADA NEMOJTE OD NJIH DA TRAŽITE NOVAC: Ovi znakovi su najveće škrtice, najgori su kad nemaju para 08:46
NajŽena.rs OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJGORA KOMBINACIJA: Uvek se svađaju, a kada se spoje, tada nastaje pravi haos 22:36
alo.rs/S.Ć. ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 10. SEPTEMBRA Spremite se za haos, ova 3 znaka čeka potpuna katastrofa 11:46 Žena 0
najžena.rs SUTRA JE ČAROBAN DATUM 9 - 9: Privucite sreću i ljubav svog života, evo šta treba da uradite i da umnožite pozitivnu energiju 21:32
NAJ ŽENA.RS ASTROLOZI SU REKLI DA SU OVI ZNACI NAJDOSADNIJI Teški su i kao prijatelji a u vezi nezanimljivi 15:03
alo.rs/S.Ć. NIJE TAČNO DA U CRVENI NOVČANIK NOVAC "SAMO KAPLJE" Za Blizance je najbolji sivi, za Vagu plavi, a evo za koga je kožni taličan 14:48 Žena 0
NajŽena.rs SUDBINA SE NE MOŽE IZBEĆI, NE PRAVITE VAŽNE ODLUKE: Na ova tri znaka će najjače uticati pun mesec u ribama 14:21
NajŽena.rs RETROGRADNI MERKUR SVIMA DONOSI PROBLEME: Jedino će ova 4 znaka moći da odahnu, njih čeka velika sreća 11:01
najžena.rs PROVERITE KOJI VAM HOROSKOPSKI ZNAK NIKAKO "NE LEŽI": Device ne podnose Vodolije, Jarčevima su Rakovi najveći neprijatelj! 14:19
NajŽena.rs OVE OSOBINE DOLAZE DO IZRAŽAJA KAKO STARIMO: Evo kakvi će biti horoskopski znakovi kada dođu u pozno doba, oni će procvetati 12:21
najžena.rs OVO SU NAJVEĆI CINICI U HOROSKOPU: Druge čitaju kao otvorenu knjigu, kod njih foliranje ne prolazi 08:30
NajŽena.rs PUN MESEC U RIBAMA ĆE NA NJIH NAJVIŠE UTICATI: Pazite se obmana, ovi znakovi moraju da budu na oprezu 09:19
najžena.rs ŽENE ROĐENE U OVA TRI ZNAKA SU STVORENE ZA LUKSUZ: Njima je suđeno da se kupaju u parama! 09:29
najžena.rs PROGLAŠEN JE NAJSITNIČAVIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Nema većih zlopamtila, ako im se zamerite, oni vraćaju duplo 09:16
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 81