nažena.rs ZABORAVITE NA ŠKORPIJE: Proglašen je najsitničaviji horoskopski znak, nema većih zlopamtila, ako im se zamerite, oni vraćaju duplo 14:20
NajŽena.rs ČUVENI RUSKI ASTROLOG UPOZORIO KOGA ČEKA PAKAO DO KRAJA GODINE: Ova 3 horoskopska znaka moraju biti na oprezu na svakom polju 11:01
alo.rs/S.Ć. NISU STVORENI ZA LJUBAV DO KRAJA ŽIVOTA Ovi horoskopski znakovi imaće najmanje dva braka 10:07 Žena 0
najžena.rs OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJDUŽE ŽIVE: Njihova dugovečnost je zapisana u zvezdama, a mnogi su se iznenadili da su to baš oni 08:51
NajŽena.rs TRI ZNAKA OSTVARUJU SVOJE SNOVE: Ispuniće im se sve što su zacrtali, stiže im znatno povećanje novca i prihoda 18:01
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 16. AVGUST Ovan će imati dosta problematičnih situacija i kašnjenja, veliki korak napred u karijeri imaće Jarac, Vodolija sa partnerom prolazi kroz nesuglasice 05:00 Žena 0
najžena.rs POSLOVNI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU AVGUSTA 2022. GODINE: Novčanike će sigurno napuniti ova tri znaka, dok će se drugi muljati u besparici 20:01
najžena.rs NE OSLANJAJTE SE NA NJIH: Muškarci u ova tri znaka imaju najslabiji karakter, odustaju od svega i smatraju se slabićima 11:23
Naj žena.rs NJIH ČEKA NAJLEPŠA JESEN U ŽIVOTU Za ova tri znaka zodijaka dolazi period dramatičnih, ali fenomenalnih promena 18:17
NajŽena.rs NIKAKO SE NE RAZMEJU: Ovo su najgore horoskopske kombinacije roditelja i dece, teško nađu zajednički jezik 09:01
NajŽena.rs SLOVENSKI HOROSKOP JEDAN JE OD NAJTAČNIJIH NA SVETU: Ima čak 36 znakova, evo kakva sudbina čeka svaki znak, pogađa u centar 20:26
alo.rs/S.Ć. ŠTA NAM NOĆAS DONOSI PUN MESEC U VODOLIJI Biku propadaju planovi, konfuzija i nagle promene pogodiće Lava, Jarac će imati neočekivani dobitak 15:43 Žena 0
NajŽena.rs NAJJAČE ĆE PUN MESEC U VODOLIJI UTICATI NA OVA 4 ZNAKA: Spremite se na buru problema, sve zarad srećne budućnosti 11:31
najžena.rs OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA PROPADAJU VEZE I BRAKOVI: Statistički, oni se najviše razvode i nisu skladni za porodicu 09:00
NajŽena.rs TRI ZNAKA KOJIMA STIŽE ISKONSKA SREĆA: Njima se otvaraju mogućnosti koje su dugo čekali, naredne godine su njihove 14:15
najžena.rs 11. I 12. AVGUSTA KIŠA METEORA: Ovim znakovima stiže kosmička oluja, poremetiće ih u potpunosti, neki će procvetati, a neki potonuti 13:30
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 9. AVGUST Lava čeka važan sastanak, Rak će obnoviti vezu sa bivšom ljubavi, Škorpiju izjeda nervoza 05:00 Žena 1
najžena.rs TEŠKO ĆETE IH NADMUDRITI Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi, njihov mozak radi sto na sat 13:29
najžena.rs PRVA POLOVINA AVGUSTA IM DONOSI PRAVU LJUBAVNU BAJKU: Ova tri horoskopska znaka čeka susret sa srodnom dušom 09:28
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1