Alo/N.D. NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI Saznajemo u toku je pretres stana, roditelji daju izjave 12:37 Hronika 5
Alo/N.D. ŽELEO JE DA PROMENI RAZRED Učenica škole na Vračaru otkrila nove detalje o dečaku koji je izvršio masakr: Plašili smo se da to ne uradi! 12:29 Hronika 1
Novosti/Alo/N.D. OVO SU UBIJENA DECA U MASAKRU U ŠKOLI NA VRAČARU Učenik je sa dva pištolja pucao u Osnovnoj školi, a nastradalo je osmoro dece i čuvar 12:22 Hronika 3
Informer/Alo/N.D. "BIO NAM JE DRUG" Đaci osnovne škole pretrnuli od straha, evo šta kažu o čuvaru koji je ubijen u masakru na Vračaru 12:16 Hronika 0
Alo/N.D. MASAKR NA VRAČARU GLAVNA VEST U SVETU Vodeći svetski mediji bruje o napadu u školi u kojem je ubijeno osmoro dece 12:09 Hronika 0
Alo/N.D. PUCAO JE IZ OČEVOG PIŠTOLJA CZ 99! Novi detalji masakra na Vračaru, učenik je imao tri molotovljeva koktela, a pucao je iz dva pištolja 12:05 Hronika 0
Alo/N.D. "NASTAVNICI SU ZAKLJUČALI ŠKOLU I REKLI NAM DA NE IZLAZIMO" Ispovest učenice koja je preživela masakr na Vračaru 12:02 Hronika 0
alo.rs PUCAO NA DRUGARE ZBOG JEDINICE IZ ISTORIJE Ovo je mogući motiv za krvav pir u školi na Vračaru 12:01 Hronika 0
Pink/Alo/N.D. EVO DA LI JE PUCAO NASUMIČNO ILI JE BIRAO Legla sam preko žrtava, kako bi pomislio da sam mrtva 11:52 Hronika 0
Informer/Alo/N.D. IZLAZI NA SLOBODU POSLE TRI GODINE? Otkriveno je kakva kazna čeka dečaka koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi na Vračaru 11:49 Hronika 0
Informer/Alo/N.D. EVO KO JE DEČAK KOJI JE IZVRŠIO MASAKR U ŠKOLI Bio je primeran đak, išao je na brojna takmičenja, a drugovi su za njega rekli ovo 11:35 Hronika 0
Alo IZUSTIO JE SAMO JEDNU REČENICU Evo šta je dečak koji je napravio masakr na Vračaru rekao prilikom hapšenja 11:29 Hronika 1
Alo/N.D. "UČENICA GLEDALA MASAKR! "Prvo sam mislila da su petarde, a onda je obezbeđenje leglo na pod!" 11:25 Hronika 0
KurirA/Alo/N.D. ISPALJENO JE DO 15 METAKA! Novi detalji pucnjave na Vračaru: Dvojicu je upucao u noge jer su pokušali da ga spreče! 11:20 Hronika 0
Alo/N.D. STIGLA NA LICE MESTA Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković došla u školu na Vračaru! 11:14 Hronika 0
Blic/Alo/N.D. ISTORIČARKU JE UPUCAO U KABINETU Uplakani roditelji otkrili detalje pucnjave u Osnovnoj školi na Vračaru 11:07 Hronika 1
Alo/N.D. BILI SU U SVESNOM STANJU! Vozač saniteta za Alo! otkrio u kakvom su stanju đaci koji su prevezeni u Urgentni centar (VIDEO) 10:58 Hronika 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
PRVO VAM JE SLIKA PONOSA, DRUGO SLIKA SRAMA Vučić obilazi radove i gradi Srbiju, a blokaderi linčuju i biju profesora 08:58 Vesti 0
DOŠLI DA SE BORE NA STRANI RUSIJE, ZNATE KOLIKO IH JE IZGINULO? Strana obaveštajna služba objavila nove podatke sa fronta 08:22 Vesti 0
STAVITE OVO U VODU DOK KUVATE PIRINAČ Biće savršeno rastresit i više se nikad neće lepiti za šerpu 08:02
BOGDANOVIĆ I VESTBRUK U KLINČU Varničilo na parketu, Bogdan krenuo ka NBA zvezdi, a onda... (VIDEO) 07:23