ALO.RS DECA SE PLAŠE DA UBICA USKORO NE IZAĐE I ZAVRŠI ZAPOČETO Oglasili se roditelji iz "Ribnikara" i otkrili nepoznate detalje o K.K. 07:34 Žena 0
Alo/M. Jovanović TRAUME TEK DOLAZE Članica Saveta roditelja o đacima iz Ribnikara: Stanje dece gore, postaju svesni tragedije 18:28 Hronika 0
Alo/M. Jovanović SMIREN, NE PIJE LEKOVE: Evo šta se dešava sa Kostom K. koji je izvršio masakr u školi na Vračaru 18:23 Hronika 0
Alo/M. Jovanović PORODICA UBICE SA VRAČARA NAPUŠTA SRBIJU? Njegova sestra se neće vraćati u školu u kojoj je počinjen masakr 16:03 Hronika 0
alo.rs OPSEDNUT OVIM KRIMINALCEM Evo šta je guglao Kosta K. pre ubistva đaka u Ribnikaru 21:00 Hronika 0
alo.rs JOŠ TADA JE ZNAO DA ĆE DA IH POBIJE!? Kosta K. sa žrtvama na ekskurziji mesec dana pre masakra 20:48 Hronika 0
alo.rs/S.Ćorić "DA ZNATE TU DECU, VI BISTE SAD ĆUTALI" Zirojević o današnjem protestu: Treba da stanemo ispred Tiršove i da se molimo 10:49 Vesti 12
Alo/M. Jovanović OVE STVARI JE GUGLAO DEČAK PRE UBISTVA ĐAKA U RIBNIKARU Na njegovom stolu policija je našla i dve ceduljice 08:17 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. DEVOJČICA RASPLAKALA REGION Reči učenice 3. razreda o tragediji u školi na Vračaru zabrinule roditelje 17:27 Žena 0
Alo/M. Jovanović VELIČAJU MASAKR Na Snapchat-u nazvali školu imenom masovnog ubice sa Vračara (FOTO) 13:01 Vesti 0
Alo/M. Jovanović ŠTA ZNAČI PRECRTAVANJE IMENA SA SPISKA ZA ODSTREL? Sudski veštak analizirao rukopis dečaka-ubice sa Vračara 10:16 Hronika 0
Alo/M. Jovanović CRNI DANI PRELILI SU SE I NA REGION Posle masovnih ubistava u Srbiji, incidenti i kod komšija 08:47 Hronika 0
Alo/M. Jovanović ULETEO JE STAMPEDO UPLAKANE DECE, UČITELJICA JE PREBLEDELA Ispovest radnika firme u kojoj su se đaci sakrili nakon masovne pucnjave na Vračaru 07:45 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. HRABRO STALA PRED UBICU Peticija da se E.K. proglasi nacionalnom heroinom, "žrtvovala život kako bi spasila odeljenje" 16:27 Žena 0
alo.rs/S.Ćorić STRAŠNA ISPOVEST UČENICE ŠKOLE NA VRAČARU I dalje ne verujem da nema Dragana i drugara 13:33 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ŠTA SE TOG KOBNOG JUTRA DEŠAVALO U RIBNIKARU Sin poznatog pisca bio u školi dok je dečak ubica pravio krvav pir 17:00 Žena 0
ALO.,RS NOVE INFORMACIJE O POVREĐENIM U MASAKRU Ranjenom mladiću popušta i drugi bubreg 13:08 Vesti 0
ALO.RS PRIČAJTE DANAS DECI O DEVOJČICI HEROJU "Istrčala pred ubicu da spase brata...", potresno pismo profesorke Pete gimnazije 10:56 Žena 0
alo.rs/S.Ć. "Samo jurimo te glupe ocene i petice": Najbolji profesor na svetu o masakru na Vračaru 10:41 Žena 0
Alo/N.D. PEVAČICA SLOMLJENA OD BOLA! Sanja Đorđević uputila poruku koja cepa srca, pa se obratila majci devojčice koja je stradala u masakru 09:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37