U PETOJ DECENIJI, A IZGLEDA KAO DEVOJKA Kortni Kardašijan u još jednoj kežual kombinaciji, muž je ,,kriv" za ovaj detalj 20:02
NAJLEPŠA PLAVUŠA NA SVETU ODRŽALA MODNI ČAS Sidni Svini u belom od glave do pete bacila Njujork pod noge 14:23
ŠOKIRALA ROĐENU DECU Sinovi Pamele Anderson nisu mogli da veruju na šta je spremna njihova majka, pogledajte taj potez! 17:32
KARLEUŠA PREŠLA IGRICU! Pevačica navukla kokošje perje na telo, pa prošetala ulicom, ljudi zanemeli od neverice 11:35 Vip 0
,,DEBELA LJUBAVNICA" BILA KLINTONA NEPREPOZNATLJIVA Pre 26 godina je izazvala pakleni skandal, a danas joj se dive 20:18
ZABORAVILA DA SPAKUJE GRUDNJAK Slavna glumica dala sve na izvolite tokom Nedelje mode u Parizu, ovo mnogi ne bi smeli 18:47
ČOKOLADA VREDNA PREKO 33.OOO DINARA? Dobro ste pročitali, a sada pogledajte taj luksuz, nije za obične smrtnike 15:36
MODNE ZAMKE ZBOG ČEGA VAŠ STAJLING IZGLEDA JEFTINO, A VI DOSTA STARIJE Žena preko 45 godina ovako ne treba da se oblači 12:20
NASTAVLJAJU DA NIŽU SKANDALE Kanje Vest sa maskom na licu, a tek kad vidite šta je Bijanka obukla za reviju u Milanu 20:07
,,MOŽEŠ LI DA DIŠEŠ?" En Hatavej ni sama ne zna kako se uvukla u ovu haljinu, urnebesan momenat preplavio mreže 19:14
ŽENA BEZ MANE Sidni Svini istakla bujni dekolte na dodeli nagrada, niko ne može da prestane da priča o ovom autfitu! 18:02
VRATILA SE STILU KOJI JE PROSLAVIO Uz ovakvu Dženifer Lopez su mnogi odrasli, autfit inspirisan 2000-im joj stoji kao saliven! 17:09
ZGRABILA JEDAN ,,LOOK" I NE PUŠTA Bijonse ikonski autfit začinila zavodljivim detaljima, podsetila na slavnu milijarderku 10:39
SRPKINJE ĆE GA OBOŽAVATI Pleteni komplet je postao hit među trendseterkama, elegantan i lako se kombinuje 20:19
,,TIHI LUKSUZ" PLUS BEBICA Trudna Sofija Riči pozirala sa mužem na Nedelji mode u Njujorku, uvek elegantna i odmerena 15:42
SVAKA SLIČNOST JE NAMERNA? Blejk Lajvli iskopirala autfit zle nastavnice iz hit serije, jedno ipak nikada neće moći 12:04
KORTNI KOKS JE KRALJICA MINIMALIZMA Monika iz "Prijatelja" oduševila izgledom, njen stajling će mnoge kopirati 15:17
PREPOZNAJETE LI OVU DEVOJČICU SA PLETENICOM? Slavna glumica odoleva vremenu, nikada neće izgubiti nežnu mladolikost 19:11
POSLUŽILA SE POSEBNIM TRIKOM Kraljica Leticija oduševila modnim odabirom, njen stajling ne prestaje da se komentariše 18:43
SVIH 40 SU SE POJAVILE! Najlepše i najuticajnije žene sveta zajedno na naslovnici prestižnog magazina, odale počast slavnom uredniku 17:55
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
"SVE MI SE STEGLO U GRUDIMA KAD SAM IM VIDELA UMRLICE" Danas sahrane četvorice stradalih u septičkoj jami - Proglašena trodnevna žalost u Topoli (FOTO) 14:35 Hronika 0
DETE I JOŠ TRI OSOBE POVREĐENE U TEŠKOJ NEZGODI Prednje strane oba automobila potpuno smrskane (FOTO) 13:05 Hronika 0
LETELA SAM AVIONOM KADA SAM OSETILA NEOPISIVU BOL Žena je bila u kritičnom stanju, život joj je visio o koncu, ali onda je ugledala ovo 13:47