Alo!/M.J./Mediji DETALJI IZ ŽIVOTA MONSTRUMA IZ MLADENOVCA Komšije prestravljene: Roditelji pristojni ljudi, majka radi na VMA 12:56 Hronika 0
Blic/ALO "UBIŠE MI DETE" Deka i baka ubijenog mladića slomljeni: "Umesto da slavimo rođenje unuka, mi spremamo sahranu" (FOTO) 12:52 Hronika 0
alo.rs DEČAK VELIKI HEROJ! Bacio se na starijeg brata da bi ga zaštitio i poginuo, pomahnitali ubica ga pokosio rafalom 12:45 Hronika 0
Alo/N.D. UBICU DOVODE NA SASLUŠANJE Oglasio se tužilac i otkrio detalje masakra u blizini Mladenovca 12:29 Hronika 0
Alo/N.G./N.D. "PRIČA SE DA JE BIO DROGIRAN" Meštani sela smrti kod Mladenovca, za Alo! otkrivaju: Uroš je bio problematičan... 12:14 Hronika 2
Alo/M.J./Mediji SVI LEZITE DOLE! Jeziva naredba teroriste iz Mladenovca: A onda je zapucao... 12:13 Hronika 0
Alo/N.G./N.D. VOZIO JE POLAKO I PUCAO U LJUDE Baka Vladanka za Alo! progovorila o krvoproliću u okolini Mladenovca: Prošao je pored moje kuće! 11:52 Hronika 0
N.G./N.D. POSVAĐAO SE SA DRUGOM OKO UTAKMICE Očevidac masakra u Mladenovcu za Alo! otkrio detalje napada 11:49 Hronika 0
Alo.rs KRITIČNIH 13 DANA POSLE MASOVNE PUCNJAVE Vučić najavio više policije na ulicama - Trebaju nam živa, a ne mrtva deca 11:33 Vesti 156
Alo.rs VUČIĆ POSLE TRAGEDIJA KOJE SU ZADESILE SRBIJU TRAŽI SMRTNU KAZNU Srbija prima 1.200 novih policajaca! 11:20 Vesti 143
Alo.rs VUČIĆ O BOLESNICIMA KOJIMA SE SVIĐA MONSTRUM Svi koji kažu da je u pucanju spas, ajde ti lepo u zatvor pa objašnjavaj 11:16 Vesti 128
Alo.rs BRUTALNE SANKCIJE ZA ONE KOJI NE PREDAJU NELEGALNO ORUŽJE Vučić - Što manje cevi ima, to manje opasnosti za našu decu i građane 11:05 Vesti 145
Alo.rs VUČIĆ O NAPADU U MLADENOVCU To je bio teroristički akt, zlikovac svetlost belog dana videti neće 11:00 Vesti 124
Alo.rs VUČIĆ POSLE TRAGEDIJA KOJE SU ZADESILE SRBIJU Srbija prima 1.200 novih policajaca 10:55 Vesti 124
alo.rs "UBIO GA JE KAO ZVER" Policajac golim rukama pokušao da savlada pomahnitalog ubicu iz Mladenovca 10:50 Hronika 0
alo.ra "ROKAĆU IH SVE DO KRAJA" Na Instagram profilu Uroš B. hvalio se imidžom "žestokog momka", ostavljane jezive poruke 10:18 Hronika 1
Kurir/Alo/N.D. "DECA SU KRVARILA, NOSILI SMO IH" Meštani sela otkrili jezive detalje masakra kod Mladenovca: Policajac je goloruk krenuo na ubicu 10:17 Hronika 0
Kurir/Alo/N.D. ŽRTVE NISU POZNAVALE UBICU! Neutešni deda ubijene dece iz Mladenovca otkrio nove detalje krvoprolića 09:43 Hronika 0
Alo/N.D. ALO SAZNAJE! Evo šta se krije iza krvoprolića u Mladenovcu, ubica je nosio nacističke simbole, a jedan detalj posebno je zaparao oči (FOTO) 09:37 Hronika 2
Alo/N.D. OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA HAPŠENJA UBICE IZ MLADENOVCA Terorista u policijskim kolima, sa lisicama na rukama (FOTO) 09:07 Hronika 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0