TUŽITELJKA TRAŽILA DA SE PREGLEDA I RADIŠIN TELEFON " Nisu pogledane fotorafije sa Radišinog mobilnog,jako je važno da se to pogleda" 10:52 Hronika 0
RODITELJI UBIJENIH IZ MLADENOVCA ZAJEDNO STIGLI U SUD Veštaci danas govore o UROŠU BLAŽIĆU 10:04 Hronika 0
OPTUŽEN ZA UBISTVA KOD MLADENOVCA DOVEDEN U SUD Danas bi trebalo veštaci da govore o Blažiću 09:08 Hronika 0
MAJCI UROŠA BLAŽIĆA PRETI ROBIJA! Advokati očekuju poseban postupak protiv Biljane Blažić zbog sumnje da je krila oružje u kući 06:00 Hronika 0
ZAŠTO SAM JA ODJEDNOM PSIHOPATA I KRVOLOČNI UBICA?! Uroš Blažić pričao nebuloze na suđenju za masakr u mladenovačkim selima 06:00 Hronika 0
BLAŽIĆ: PRAVE OD MENE PSIHOPATU, LUDAKA I KRVOLOČNOG UBICU Svađa u sudnici Specijalnog suda 12:11 Hronika 2
BLAŽIĆ SVAKI DINAR KOJI JE DOBIO DAO DA KUPI ORUŽJE U garaži napravio mehanizam za punjenje 12:10 Hronika 0
NEKI SVEDOCI IZOSTALI, ALI SU DOŠLI VEŠTACI I PORODICE UBIJENIH Počeo nastavak suđenja Urošu Blažiću 10:52 Hronika 0
BLAŽIĆ BIO URAČUNLJIV U TRENUTKU ZLOČINA Psihijatar o mentalnom sklopu optuženog za masovno ubistvo 10:40 Hronika 0
MONSTRUOZNA REAKCIJA UROŠA BLAŽIĆA KADA MU SE OBRATIO BRAT UBIJENOG! Ljudi u sudnici nisu mogli da veruju šta vide! 14:01 Hronika 0
"MAJMUNE, UBIO SI MI DVA BRATA" Krici neutešnog Jovana odzvanjali sudnicom - rođenog brata odvezao u bolnicu, a on mu umirao na rukama 11:41 Hronika 0
UJNA UROŠA BLAŽIĆA IZJAVILA SAUČEŠĆE OŽALOŠĆENIM RODITELJIMA "Pitala sam njegovu majku zašto je pobio decu..." 11:05 Hronika 0
"SUDIJA, SVE IH KAZNITE" Otac ubijenog Dalibora se javio za reč - počelo suđenje Urošu Blažiću 10:38 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TURSKA SPREMA POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI CEO SVET Isplivalo dramatično pismo, Amerikanci su skroz nemoćni?! 18:14 Vesti 0
SNEG U BEOGRADU ALI I VEĆEM DELU SRBIJE Dva snežna talasa do Nove godine, prvi samo što nije! 17:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50