"BLAŽIĆ SE KRETAO SVUDA I PUCAO PO NAMA" Pucao je rafalima, svedočio je Nikola Mitrović 11:32 Hronika 0
"PODIGNI GLAVU, KONJU JEDAN, ČEKAĆU TE CELOG ŽIVOTA" Otac ubijenog Aleksandra (17) rekao šta mu je na duši 11:19 Hronika 0
" PRIČAO JE DA JE UBIO 20 LJUDI" Potresno svedočenje Dragosava Antonovića, taksista koji je prevozio Uroša Blažića 11:12 Hronika 0
POTRESNO SVEDOČENJE MAJKE LAZARA MILANOVIĆA "Jedan metak od sedam mu je razorio srce" 10:52 Hronika 0
I DANAS NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVA KOD MLADENOVCA Svedoče članovi porodice ubijenih, zločin je detaljno opisan u optužnici 08:32 Hronika 0
PREPISKA POSLE KOJE JE KRENULA DA TEČE KRV U MLADENOVCU "Izgoreo sam, sedam u kola da pravim masakr" 07:05 Hronika 0
"NISAM BIO ZADOVOLJAN PIŠTOLJEM, PA SAM PREKO OGLASA KUPIO AUTOMATSKU PUŠKU" Stravičan iskaz Uroša Blažića optuženog za masakr kod Mladenovca 06:00 Hronika 0
ZNAM DA ĆE SVE ŠTO ĆU SADA IZJAVITI IZAZVATI JOŠ VEĆI GNEV JAVNOSTI! Pročitajte deo gnusnog svedočenja Uroša Blažića o masakru u Mladenovcu 21:29 Hronika 0
ADVOKAT OŠTEĆENIH PORODICA POSLE SUĐENJA ZA MASAKR KOD MLADENOVCA "Odbrana im je bila da su okrivili sve osim sebe" (VIDEO) 15:18 Hronika 0
ZAVRŠENO SUĐENJE ZA MASAKAR KOD MLADENOVCA "Blažićevo iznošenje odbrane je sekundarna viktimizacija žrtava" 14:47 Hronika 0
" NISAM ZNAO DA VOJSKA VODI POSTUPAK PROTIV MENE ZBOG NESTANKA 11 BOMBI " Radiša Blažić detaljno izneo šokantnu odbranu 14:13 Hronika 0
RADIŠA BLAŽIĆ IZNEO ODBRANU PA ZAJECAO "Ubio je momka, sećam se, imao je košulju boje trule višnje, e ja ću njega žaliti do kraja života" 13:44 Hronika 0
RODBINA NIJE DOBILA ODGOVOR ZAŠTO Blažić objašnjavao kao je on postao žrtva a ne zašto je brojne porodice zavio u crno 13:13 Hronika 0
"UZIMAO SAM STEROIDE, A TE VEČERI JE DOŠLO DO PREPISKE" Uroš Blažić šokirao svojom odbranom 12:30 Hronika 0
BLAŽIĆ IMA SVOJE USLOVE "Za sebe želim da se izjasnim da sam kriv, i treba da odgovoram" 11:42 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1