MIRA JE REŠILA MUKU SA ALUMINIJUMSKOM FOLIJOM Taj problem strašno nervira, a desi se baš kada ste u žurbi 11:08
SOFIJA JE SIPALA SO U TIGANJ I REŠILA SE MUKE Od tada više nema problem koji muči mnoge u kuhinji 17:19
VLASNIK JE ISKLJUČIO CRTAĆ KOJI JE PAS GLEDAO Haski se ljuti gore od malog deteta, ljudi ne veruju šta radi! 16:54
KADA TATA HRČE, NASTANE HAOS Taj zvuk ni njegova beba ne može da podnese, njena reakcija je urnebesna! 14:59
NASMEJAO MAMU I JOŠ 32 MILIONA LJUDI Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario! 16:56
SVADBA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA Zbog onoga što je kum uradio gosti zinuli od čuda, a ljudi se danima svađaju na internetu 19:58
ŽENA JE UDOMILA NAPUŠTENOG PSA Kad je čuo da kuća u kojoj će živeti ima dvorište, njegova sreća je rastopila srca svih ljudi 16:39
SCENA KOJA ĆE VAM ULEPŠATI DAN Zlatni retriver obožava bebu, njegovo ponašanje je raznežilo 3 miliona ljudi! 15:44
MAMA JE PROVERAVALA DA LI NJENA BEBA SPAVA Prizor koji je zatekla je raspilavio je 42 miliona ljudi! 13:11
"ON ZASLUŽUJE BOLJU OD TEBE" Žena ispričala šta nikad ne bi uradila za muža, ljudi osuli drvlje i kamenje na nju 19:06
PAS BUBA SE UŽASNO PLAŠI PAUKA! Pogledajte gde se sakrije svaki put kada ga ugleda, ljudi crkavaju od smeha! 15:15
NARUČILA CIPELE SA TEMU-A I JEDVA ČEKALA DA STIGNU Kada je otvorila paket, samo što se nije šlogirala! 17:05
„TATE SA BALKANA NE DAJU ĆERKAMA DA IZLAZE OVAKO“ Devojka sve snimila i nasmejala milion ljudi! 16:04
SVINJA PROVALILA U GARAŽU I POPILA SVO PIVO! Postala hit na internetu, ljudi plaču od smeha dok gledaju 14:10
BAKINA SREĆA NAJVEĆA! Iznenadila je unuka dolaskom, a njegova dirljiva reakcija rasplakala je osetljive duše 14:10
"KAO DA IM JE MAMA" Keruša je pronašla napuštene mačiće i raspilavila ljude svojom brigom o njima 18:47
NEOBIČNO NOĆNO BUĐENJE Ženu su trgnuli iz sna čudni zvukovi, zapanjila se kad je videla šta radi njena mačka 16:50
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVO JE ALEKSANDAR KOJI JE POGINUO U CENTRU PARAĆINA Sumnja se da je previše popio, a onda prešao u suprotni smer (FOTO+VIDEO) 08:46 Hronika 0
ZASTRAŠUJUĆE MEĆAVE UDARILE NA BOSNU I HRVATSKU! Popaljeni alarmi u regionu - orkanska oluja na Jadranu!(VIDEO) 08:36 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0