„IZGLEDA KAO LIK IZ CRTAĆA“ Dečak je bio na šišanju i svojim ponašanjem nasmejao 18 miliona ljudi! 16:08
OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI Pit bul i pacov su najbolji prijatelji, raspilavili su milione ljudi! 17:00
POSVAĐALA 11 MILIONA LJUDI! Devojka koja uvek kasni otkrila kako su prijatelji doskočili njenoj lošoj navici, danima se raspravlja o tome 16:16
DEVOJKA NIJE PRALA KOSU 6 MESECI! Oduševljena je rezultatom, svima je pokazala šta je radila umesto toga 16:30
ZAMALO DA MU ODSEKU RUKU ZBOG UJEDA INSEKTA Marka je nešto ugrizlo, a jezivi otok koji je nastao uplašio čak i lekare 14:29
MAČKA IMA SKORO 9 MILIONA PREGLEDA Svađa se sa svojim repom, urnebesan video je hit na internetu! 14:00
"LUDA SI, KAKO TO MOŽEŠ DA RADIŠ!“: Devojka obavlja posao od kojeg se ljudima diže kosa na glavi, jedni je zezaju, drugi vređaju 16:45
JE LI TO ČIVAVA ILI DINOSAURUS? Vlasnica nije mogla da veruje kad joj veterinar saopštio koliko njen pas ima godina 11:47
ŽENA POKAZALA KAKO PRAVI KAJGANU "Gledam dok to radiš i plačem", ovaj način vam nikada ne bi pao na pamet! 16:55
KAKO MOŽEŠ DETETU DA USKRATIŠ HRANU? Sin vikao da je gladan, a majka odbila da jelo podeli s njim, ljudi u šoku! 17:52
OVO ĆE VAM SIGURNO ULEPŠATI DAN Pas svako jutro pozdravi mačku lutalicu, svoju drugaricu iz parka 13:10
NASMEJAO 119 MILIONA LJUDI Pas koji se spušta niz tobogan je preko noći postao zvezda interneta 15:46
SVE DOMAĆICE SU POLUDELE ZA OVIM TRIKOM Stavljaju led u tanjir pre podgrevanja hrane, evo zašto to rade! 17:50
DA LI I VI POGREŠNO OTVARATE ULJE? „Imam 52 godine, a nisam znala čemu služi čep, do sada sam ga bacala!“ 08:32
LJUDI NE MOGU DA SE NAČUDE Evo kako su roditelji iz Beograda upozorili vozače da je u kolima beba 15:20
PITAĆETE SE KAKO SE TOGA NISTE SETILI Kuvar otkrio trik od 1 minuta koji će svako jelo učiniti mnogo ukusnijim 11:34
BAKU DORIS (94) SVI ZBOG OVOGA OBOŽAVAJU Evo šta je uradila kada je uhvatila muža u prevari, žene su oduševljene! 13:16
ADVOKAT ZA RAZVODE TVRDI IZ ISKUSTVA „Ljudi koji uđu u brak pre ove godine života, uvek se razvedu!“ 11:57
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50