KAD OVO ČUJETE, VIŠE NEĆETE PITI KAFU U AVIONU Stjuart ispričao kako je kuvaju, život će vam se ogaditi! 11:30
DA LI STE ČULI MAČKU KOJA LAJE? Ova je odrasla sa psima i ponaša se isto kao oni, zvuči urnebesno! 15:11
"ZAŠTO DEDA LJUBI UNUKU?" On ima 62 godine, a ona 23, tvrde da su srodne duše iako svi osuđuju njihovu vezu 09:30
MAMA SE ONESVESTILA Njen sin (6) se nije uplašio, evo šta je uradio i oduševio 1,5 milion ljudi 16:25
MALI VRAGOLAN Mama pitala sina od godinu dana da li je zatvorio brata u ormar, a njegova reakcija je hit! 16:41
DEČAK JE POSTAO ZVEZDA PREKO NOĆI Tata je pitao sina šta je za njega sreća, a njegov odgovor je sve raspilavio 19:58
PRESLATKA SCENA Druženje psa i laneta podseća na crtani film, raznežili su srca 5 miliona ljudi! 09:04
SIGURNO STE I VI POGREŠNO KORISTILI POSUDE ZA SO I BIBER Svi se šokiraju kada vide kako se to zaista radi! 17:06
ĐACI TUGUJU ZA ČIKA STOLETOM Nema čoveka u Srbiji koji nije zaplakao kada je video šta su deca napravila na kiosku u kojem je radio 15:41
OTIŠLA U AFRIKU POSLE 7 DANA VEZE Kristina je zbog ljubavi prema Semu napustila sve, ali mnogi je osuđuju 14:30
OVO ĆE VAS RASPILAVITI Presladak snimak bake od 96 godina i njenog koker španijela oduševio ljude na internetu 17:08
„IMAM 63 GODINE I ČEKAM BEBU SA MOMKOM KOJI IMA 26“ Starija žena i mlađi muškarac zaprepastili ljude! 15:07
URNEBESAN VIDEO Mama Ana je snimila kako deca reaguju kad ona izađe iz sobe, a kako kad ode tata, ljudi plaču od smeha! 16:22
KOMŠIJA PREGLASNO VODI LJUBAV NEDELJOM PO PODNE Žena mu je poslala poruku da se utiša, ali ovo nije očekivala! 11:49
SVAKA BI GA POŽELELA Način na koji ovaj muž brine o svojoj ženi posle porođaja, zadivio 10 miliona ljudi 22:00
„MOJ PAS TO NE BI SMEO DA URADI“ Vlasnica je molila svog ljubimca da vrati ukradenu hranu, njegova rekacija je neverovatna 20:47
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
VOJVODINA SKROZ ZAVEJANA Deluje magično, ali se vozačima ovde diže kosa na glavi (VIDEO) 17:28 Vesti 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26