TUKAO ME JE, DAVIO I UNOSIO MI SE U FACU Goca Tržan do detalja opisala stravično nasilje koje je doživela od strane partnera 08:25 Vip 0
NAPADNUTA VODITELJKA PINKA Na sraman način komentarisala žrtve nasilja, javnost se digla, nastao opšti haos! 09:58 Vip 0
"NE ZNAM KAKO JE I DALJE ŽIVA, KOMŠIJE SU GA OPOMINJALE" Detalji iz odnosa Aleksandre i Milovana lede krv u žilama: "Uterao joj je strah, tresla se..." 18:30 Vip 0
STAVIO MI JE BUŠILICU U USTA I REKAO... Mlada majka trpela JEZIVO zlostavljanje, pa presudila sebi 21:19 Vesti 0
KRV LIJE NA SVE STRANE, UDARA GLAVOM O ZID! Ovo je najmonstruoznija scena u rijalitiju ikada, od ovih kadrova se ledi krv u žilama! 07:30 Vip 0
"DOBILA SAM TAKVU ŠAMARČINU..." Aleksandru Mladenović o nasilju koje je preživela: "Trpela sam..." 17:00 Vip 0
OVAKO JE OTAC HULIGANA IZ NOVOG SADA POZIVAO NA NASILNE BLOKADE Divljaštvo i bezakonje za njega su "ljudski minimum" 10:55 Vesti 61
UŽAS U BEČU! Policija spasla ženu koju je Srbin zatočio sa decom - MUČIO JE 10 GODINA! 17:38 Hronika 0
"OVA ŽENA JE PRIHVATILA DA ĆE CELOG ŽIVOTA BITI TUČENA" Pevačica na meti osuda nakon stravičnog nasilja, javnost besna, pojavio se snimak! 09:05 Vip 0
"PRETIO JE DA ĆE ME PREBITI, PSOVAO MI JE MAJKU" Anita otkrila detalje skandala sa Anđelom: "Reagovala je policija" 14:00 Vip 0
NEGOTINKA LJUBAVNIKA POLILA SREDSTVOM ZA ČIŠĆENJE Nove informacije o stravičnom napadu - muškarac zadobio teške povrede! 16:57 Hronika 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
PROFESOR PRAVA OGOLIO FOTELJAŠE: Blokaderi sami priznaju da im je cilj da proglase krađu izbora! (VIDEO) 12:49 Vesti 39
PUTER HALJINE ZALUDELE SRPKINJE Savršeno prate liniju tela, pretvaraju svaku ženu u boginju, a ima ih i za 2.000 dinara 12:20
NEVIĐENI SKANDAL U ŠPANIJI Pokrenut krivični postupak, zvezda Real Madrida optužena za užasan čin! 12:03