OVO JE MALIŠAN (3) KOJI SE BORI ZA ŽIVOT NAKON ŠTO GA JE PRETUKAO DEČAK (12) Udarao ga kaišem, lupio o zid, pred njim je borba 08:52 Vesti 0
TUKAO ME JE, DAVIO I UNOSIO MI SE U FACU: Goca Tržan do detalja opisala stravično naselje koje je doživela od strane partnera, više nije mogla da ćuti 08:40 Vip 0
UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE PRETIO SUPRUZI: "Hoćeš li sad da te snimim kao što je bilo u Gradačcu?" 11:51 Vesti 0
TUKLI SU ME ČETIRI SATA I TRAŽILI 30.000 EVRA: Pretučen bivši zadrugar otkrio jezive detalje nasilja koje je doživeo 09:40 Vip 0
OVO JE STEFAN KOJI JE SVIREPO UNAKAZIO MLADU RUSKINJU Tinejdžerka objavila snimke kako ju je monstrum nekada milovao (FOTO) 10:48 Hronika 0
NEKA DOŽIVI SVE MUKE KROZ KOJE JE MOJE DETE PROŠLO! Bolna ispovest majke male Petre (2) koju je otac tukao do smrti 08:32 Hronika 0
ŠTA OČEKIVATI OD OSOBE KOJA MI JE SLOMILA POLA FACE: Šavija strahuje zbog ovoga, oglasila se za Alo! uoči suđenja sa Karićem 09:20 Vip 0
MAJKA MI JE RAZBILA NOS, A BRAĆA ME ŠUTIRALA: Miljana Kulić iznela stravične detalje iz svoje prošlosti, više nije mogla da ćuti 17:52 Vip 0
PRETUKAO RUSKINJU PA SE SAM PREDAO Detalji hapšenja nasilnika iz Kosjerića koji je zgrozio javnost 12:20 Hronika 0
"VRIŠTALA SAM DA PRESTANE I REKLA DA GA VOLIM!" Ruskinja otvorila dušu nakon incidenta: Znam da je pogrešno, ali mi nedostaje on 15:13 Hronika 0
IMALA SAM HALUCINACIJE, SAD TREBA DA SPAVAM BEZ STEFANA Potresne reči Ruskinje koju je krvnički pretukao dečko iz Kosjerića 09:30 Hronika 0
"LEŽALA SAM NA PODU I MOLILA GA DA PRESTANE DA ME BIJE" Jeziva ispovest Ruskinje (19) koju je pretukao dečko iz Srbije 21:52 Vesti 0
HEMATOMI, POSEKOTINE I MODRICE PO TELU Ruskinju brutalno pretukao dečko iz Srbije, uzeo joj dokumenta i novac, pa nestao (FOTO) 10:58 Hronika 0
IZVLAČILI MUŠKARCE IZ KOLA, PA IH PALICAMA TUKLI NASRED ULICE Uhapšeni nasilnici iz Tutina, među napadačima i maloletnici 13:06 Hronika 0
ISPOVEST SRPKINJE ČIJE JE DETE PROŠLO KROZ PAKAO "Aleksandar nosi naočare od svoje druge godine, nikad mu niko ništa ružno nije rekao povodom toga" 11:38 Vesti 0
"KAD SE TUŠIRAM, OGULIM SVU KOŽU RIBANJEM" Bolna ispovest Beograđanke koja je bila žrtva silovanja, ovo svaka žena treba da pročita 22:26 Vesti 0
ŽENE IZ STRAHA NE PRIJAVLJUJU NASLJE Porazna statistika na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama 11:32 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48