TERALA ME JE DA JEDEM SA PODA, ZAKLJUČAVALA U PODRUMU Voditeljka Pinka godinama zlostavljana, otkrila jezive detalje 09:40 Vip 0
NJEGA JE INFLUENSERKA OPTUŽILA ZA NASILJE Poznat je iz brojnih spotova, a evo čime se još bavi 20:51 Vip 0
MLADIĆ SA NOVOG BEOGRADA KOJI JE SKAKAO PO TERASAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Odmah objavio jednu fotku, njegove komšije iz solitera U PANICI (FOTO) 19:04 Hronika 0
PRETUKAO ME JE TRUDNU I IZGUBILA SAM BEBU Naša influensera otpužila poznatog dečka za nasilje: Majka ga je slala na psihijatriju 17:50 Vip 0
"OSTAVITE DECU KOD KUĆE, BUDITE SPREMNI KADA VAS POZOVEMO" Potvrđeno! Opozicija se sprema da nasiljem otme državu! (VIDEO) 07:48 Vesti 57
"UPALA JE U STAN I ŠAMARALA MOG MUŽA" Stravične optužbe na račun supruge Slobe Radanovića, podneta i krivična prijava, ovo su detalji 10:40 Vip 2
TVRDI DA JE UDARIO NASTAVNIKA U ODBRANI Počelo suđenje maloletniku iz Bačke Palanke za napad na profesora 17:26 Hronika 0
BESNI ULIČNI RAT U ENGLESKOJ Ori se "Alah Akbar", juriša konjica, gore automobili! (VIDEO) 13:40 Vesti 2
HITNO ZASEDA VLADIN TIM U LONDONU Protesti u Engleskoj izmiču kontroli, bes i krv na ulicama, Stramer najavio osvetu! 09:54 Vesti 0
HAOS U LJUBLJANI Udarao poesnicama u zgrade, peo se na ograde, kada ga je zaustavila policija pao je mrtav! 07:05 Vesti 0
"PRETUKAO JU JE U ULICI VINOGRADI, A ONDA IZVUKAO NOŽ" Žena zaustavljala komšije i zapomagala "Ljudi, molim vas..." 21:29 Vesti 0
"NE SMEM DA PLAČEM, TO NERVIRA TATU" Jeziv slučaj nasilja na Čukarici: Dete je izgradilo odbrambene mehanizme 11:38 Hronika 0
ANITA STANOJLOVIĆ NA METI NASILNIKA Hitno se oglasila: Prijaviću policiji, u pitanju je kriminal 06:00 Vip 0
OŠAMARIO ME JE DOK SAM DRŽALA DETE U RUKAMA Naša influenserka otkrila detalje jezivog nasilja: Nisam mogla da vrištim 22:20 Vip 0
ISAK PROGOVORIO O NASILJU NAD ALEKSANDROM MLADENOVIĆ Napokon otkrio šta se dešavalo tokom veze: To je bilo mimo moje volje! 08:45 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 27. NOVEMBAR Ovna čekaju važni zadaci, Lav uživa u ljubavi, a evo šta čeka ostale 19:16
CRNO-BELIMA OLAKŠAN POSAO Problemi za Olimpijakos, dva bitna igrača propustila trening pred Partizan 18:26