Naj žena SNEŽANA IZ KRAGUJEVCA SE PREPOLOVILA ZA TRI MESECA Zbog ove dijete ona danas izgleda kao manekenka 13:57
Alo/J.J. SMRŠALA JE 30 KG UZ POMOĆ OVE DIJETE! Kim Kardašijan dovela svoje telo do savršenstva, svi o tome bruje! 23:59 Vip 0
Informer/Alo/J.J. DOBACIVALI SU JOJ NA ULICI KRMAČO! Zvezda Granda je napravila nesvakidašnju transformaciju, sada je brutalna, a ovo nikako ne sme da uradi! 12:16 Vip 0
Alo/J.M. IVA GRGURIĆ NIKAD ZGODNIJA! Otkriva tajnu top linije, a način na koji je postiže pomalo je šokantan! 19:19 Vip 0
Alo/K.G. NAKON ŠTO JE SMRŠALA 88 KILOGRAMA PEVAČICA NE PLANIRA DA STANE! Krstinja otkrila kako planira da liniju dovede do savršenstva 12:18 Vip 0
Alo/I.G. SEVERINA KOST I KOŽA, OSUŠILA SE! Pevačica se skinula u kupaći, mreže izgorele zbog ove fotografije! (FOTO) 12:34 Vip 3
Blic/Alo/K.G. NAKON ŠTO JE SMRŠALA DRASTIČNIH 45 KILOGRAMA! Bojana Stamenov prvi put progovorila o neverovatnoj transformaciji, a jedno je i dalje misterija! 07:30 Vip 0
Naj žena BOJANA STAMENOV SE PREPOLOVILA Smršala je 45 kilograma, ne biste je prepoznali a evo kako se hrani (FOTO) 14:20
najžena.rs ADEL JE SA OVOM DIJETOM SMRŠALA 30 KILOGRAMA: Poznati se kunu u nju, ne zahteva izgladnjivanje, ali ima jedno važno upozorenje za nju 19:51
Telegraf/Alo/K.G. ZA DVA MESECA SMRŠALA NEVEROVATNIH 15 KG Bojana Ristivojević je ovo izbacila iz ishrane i dovela svoj izgled do savršenstva! 19:00 Vip 0
Blic/Alo/K.G. OSUŠILA SE OD TUGE Pevačica Dragica Zlatić nenormalno brzo smršala nakon raskida i laži koje je saznala 21:07 Vip 0
Blic/Alo/K.G. NEPREPOZNATLJIVA, SMRŠALA ČAK 20 KILOGRAMA Pevačica se prepolovila, a sada otkrila kako je uspela u tome! 15:36 Vip 0
Najžena.rs MILA JE ZA ČETIRI MESECA SMRŠALA 23 KILOGRAMA: "Početak je bio težak ali ovaj trik sa limunom pomogao mi je da zaboravim glad" 10:38
Alo/K.G. DEPRESIJU SAM LEČILA HRANOM Elma Sinanović otkrila kako je smršala, ovo je najbitnije da primenite! 13:27 Vip 0
Najžena.rs BILO JU JE SRAMOTA I JEDVA SE KRETALA Onda je promenila samo jednu naviku i za 18 meseci smršala 60 kg 15:40
pagesix/Alo.rs SMRŠALA 50 KG, PA SMUVALA BIVŠEG DEČKA NAOMI KEMBEL Nakon razvod i porodične tragedije , Adel uživa u zagrljaju poznatog repera! 18:10 Vip 0
HIT/Alo.rs VIKI MILJKOVIĆ SMRŠALA 18 KILOGRAMA Izbaci jednu stvar iz ishrane i istopi se za dva meseca 12:11 Vip 0
HIT/Alo.rs/M.A. JELOVNIK KOJI ĆETE ODMAH PRIMENITI Sanja Kužet je imala 80 kilograma, a onda je nakon izbacivanja ovih namirnica smršala 20kg, i izgleda bolje neko ikad (FOTO) 11:15 Vip 1
Alo.rs/M.A. MAMA MIA, ŠTA JE OVO? Tijana Dapčević pokazala trbušnjake nakon što je smršala neverovatnih 45 kilograma, pogledajte transformaciju decenije (FOTO) 10:04 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NE ČEKAJTE BUS NA OVOJ STANICI, NEĆETE GA DOČEKATI Ukida se poznato stajalište u Beogradu 09:30 Vesti 0
ZADATAK ZA PETI RAZRED KOJI JE IZAZVAO HAOS Ako niste dobili ovaj broj, nešto nije u redu! 09:00 Razonoda 0
DOBAR JE ZA ZDRAVLJE SRCA I HOLESTEROL Dženifer Lopez obožava ovaj doručak i zato izgleda tako brutalno u 55. godini 08:21
KO JE KRILNI CENTAR EFESA KOJI JE SRUŠIO ZVEZDU? Rođen u Albaniji, košarku učio u Prizrenu, a ovako je stigao na najveću scenu 09:10