PREBLEDEO SAM I SRUŠIO SE, SAV SAM MODAR Oglasio se Desingerica nakon što je završio u bolnici: Ceo drhtim, loše mi je 15:53 Vip 0
DESEINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI! Kontroverzni reper nakon skandaloznog nastupa u Budvi hitno hospitalizovan! 13:37 Vip 0
DESINGERICA PLJUJE TINEJDŽERKI U USTA, ONA JEDVA DOČEKALA! Fotka sa nastupa zapalila region, Seka besna kao ris: Sledeće je pi**nje!" 11:37 Vip 0
SKANDALOZNI NASTUP DESINGERICE U BUDVI! Tinejdžeri otvorili usta da im reper renda kačkavalj i lupa jaja: "Gde su vam roditelji?!" 20:21 Vip 0
"ČOVEK MI JE GURAO PRST U PUPAK" Desingerica ne prestaje da šokira javnost, obelodanio detalje bizarne situacije: Snimao se dok je to radio! 19:12 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE DEČAKA SA SLIKE? Danas je jedan od najtraženijih pevača, a poznat je po brojnim skandalima 19:30 Vip 0
"FANOVI VOLE DA MI LIŽU STOPALA" Desingerica za Alo! o prozivkama Seke Aleksić, poslao brutalnu poruku! 14:10 Vip 0
DESINGERICI DEČKO LIŽE STOPALO Stavio mu nogu u usta, ljudi šokirani prizorom, ne mogu da veruju šta vide: Kakvi su ovo fetiši, bre?! 12:00 Vip 0
CEO REGION PEVA BAULJAM I ĆARLIJAM! Desingerica izazvao novi haos, ostaćete u šoku kada pročitate šta zapravo znače ove dve reči 17:19 Vip 0
NAJBIZARIJI NASTUP IKADA Izašao iz mrtvačkog sanduka, čula se crkvena zvona, a onda usledio haos na bini! 08:10 Vip 0
DESINGERICA PRIZNAO KADA JE IZGUBIO NEVINOST! Ovo se do sada niko nije usudio da izgovori, i to javno, voditelj u šoku! 22:26 Vip 0
TRAŽI SE HAPŠENJE DESINGERICE Reper bio tema u skupštini Republike Srpske: "Stvara traume deci, treba ga zabraniti" 16:10 Vip 0
BRUTALNA TUČA NA DESINGERICINOM NASTUPU! Devojke se čupaju i udaraju u glavu, šok snimak, a njegova reakcija je skandalozna! 19:59 Vip 0
ŠAMARAO BIH KARLEUŠU, SVIDELO BI JOJ SE! Skandal u studiju, reper šokirao izjavom, izgovorio ove reči, i to javno! 22:43 Vip 0
DA IDEM SA POLUPANCIMA NA RINGIŠPIL?! Desingerica pobesneo, žestoko odbio da učestvuje na Evroviziji 22:43 Vip 0
RASPAMETIO BI EVROPU, A NAMA DONEO POBEDU Srbi odlučili koga sledeće godine šaljemo na Evroviziju: "Ili on ili niko" 10:50 Vip 0
PLJUGICA I RADANOVIĆ ZAKOPALI RATNE SEKIRE! Preokret, Desingerica brutalan: Nikoga ne zanimaju ni jedan ni drugi 07:00 Vip 0
PEVAČ ŽESTOKO IZVREĐAO SLOBU RADANOVIĆA! Haos neviđenih razmera, nova drama na estradi, nije birao reči! 19:15 Vip 0
DESINGERICA PREVARIO LJUDE KOJI SU MU VEROVALI Ovaj podatak o poznatom reperu NIKO NIJE ZNAO: Dobijao je besplatno... 18:12
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SNEG, KIŠA, GRMLJAVINA I JAKO ZAHLAĐENJE Prava zima stiže u Srbiju, olujno nevreme samo što nije grunulo 20:25 Vesti 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
EMOTIVNE SCENE U ARENI Koreografija navijača Zvezde na tačno 10 godina od smrti Marka Ivkovića (VIDEO) 20:20