"NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18" Desingerica ne prestaje da šokira, skandal dobija novi epilog: Život mi je top, zabole me šta pričaju! 22:22 Vip 0
"MORALNE GROMADE SA VAŠARA NEKOME DELE LEKCIJE" Stoja žestoko udarila na kolege, podržala Desingericu, o njenom potezu bruji region! 16:15 Vip 0
"SVAKA ROBA IMA SVOG KUPCA" Jelena Karleuša brutalno o Desingerici, evo šta je rekla za devojku kojoj je pljuvao u usta 14:25 Vip 0
DESINGERICA REAGOVAO NAKON APELA MINISTARSTVA Kontroverzni reper poslao jasnu poruku, za Alo! poručio samo jedno! 10:55 Vip 0
"NE NASTUPAM U VRTIĆIMA, PRAVIM MUZIKU ZA ODRASLE" Hitno oglašavanje Desingerice posle apela iz Ministarstva Crne Gore! 21:43 Vip 0
"MALO JE REĆI DA SAM ZGROŽEN" Javnost u šoku nakon što je Desingerica pljunuo devojci u usta, hitno se oglasio ovaj pevač! 19:38 Vip 0
MOMENTALNO SE OGLASILO MINISTARSTVO CRNE GORE! Zabrinuti zbog nastupa Desingerice u njihovoj zemlji, evo šta su poručili! 19:00 Vip 1
PREBLEDEO SAM I SRUŠIO SE, SAV SAM MODAR Oglasio se Desingerica nakon što je završio u bolnici: Ceo drhtim, loše mi je 15:53 Vip 0
DESEINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI! Kontroverzni reper nakon skandaloznog nastupa u Budvi hitno hospitalizovan! 13:37 Vip 0
DESINGERICA PLJUJE TINEJDŽERKI U USTA, ONA JEDVA DOČEKALA! Fotka sa nastupa zapalila region, Seka besna kao ris: Sledeće je pi**nje!" 11:37 Vip 0
SKANDALOZNI NASTUP DESINGERICE U BUDVI! Tinejdžeri otvorili usta da im reper renda kačkavalj i lupa jaja: "Gde su vam roditelji?!" 20:21 Vip 0
"ČOVEK MI JE GURAO PRST U PUPAK" Desingerica ne prestaje da šokira javnost, obelodanio detalje bizarne situacije: Snimao se dok je to radio! 19:12 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE DEČAKA SA SLIKE? Danas je jedan od najtraženijih pevača, a poznat je po brojnim skandalima 19:30 Vip 0
"FANOVI VOLE DA MI LIŽU STOPALA" Desingerica za Alo! o prozivkama Seke Aleksić, poslao brutalnu poruku! 14:10 Vip 0
DESINGERICI DEČKO LIŽE STOPALO Stavio mu nogu u usta, ljudi šokirani prizorom, ne mogu da veruju šta vide: Kakvi su ovo fetiši, bre?! 12:00 Vip 0
CEO REGION PEVA BAULJAM I ĆARLIJAM! Desingerica izazvao novi haos, ostaćete u šoku kada pročitate šta zapravo znače ove dve reči 17:19 Vip 0
NAJBIZARIJI NASTUP IKADA Izašao iz mrtvačkog sanduka, čula se crkvena zvona, a onda usledio haos na bini! 08:10 Vip 0
DESINGERICA PRIZNAO KADA JE IZGUBIO NEVINOST! Ovo se do sada niko nije usudio da izgovori, i to javno, voditelj u šoku! 22:26 Vip 0
TRAŽI SE HAPŠENJE DESINGERICE Reper bio tema u skupštini Republike Srpske: "Stvara traume deci, treba ga zabraniti" 16:10 Vip 0
BRUTALNA TUČA NA DESINGERICINOM NASTUPU! Devojke se čupaju i udaraju u glavu, šok snimak, a njegova reakcija je skandalozna! 19:59 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA STIŽE BRDO PARA Jedni će naći odličan posao, dok će drugi iznenada dobiti veliki novac! 17:24