ANELI OTKRILA JANJUŠEVU VELIKU TAJNU! Ahmićeva nije ni slutila da je kamera snima, pa priznala sve javno 16:25 Vip 0
RODITELJI POSLALI HITNO PISMO ZA ŠA! Reper u suzama, Miona u šoku, cimeri se okupili oko njega! 15:05 Vip 0
ŠA BESNI I NA SVOJ ROĐENDAN! Repera ne mogu da smire, cimeri se okupili oko njega, potpuno unezveren! 13:25 Vip 0
JANJUŠ NASTAVLJA SA NJOM NAKON RASKIDA SA ANELI Ahmićeva doživela nervni slom, skočila na suparnicu! 12:30 Vip 0
NE ZNAŠ JOŠ ŠTA TE SVE ČEKA! Asmin uputio brutalnu poruku Janjušu, ovo niko nije očekivao! 11:40 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA VODITELJA I TAKMIČARKE NA PINKU Izgovorene strašne uvrede, gledaoci zanemeli od šoka! 10:48 Vip 0
UČESNICA LOMI SVE PO IMANJU Urlala i razvaljivala sve pred sobom, čeka se reakcija produkcije! 09:10 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ TRUDNA?! Anđelo je ljubi u stomak, a ona ga mazi, gledaoci trljaju oči i ne veruju! 22:40 Vip 0
ZATEKLA SAM CARA SA ČETIRI DEVOJKE Maju Marinković Filip prevario u sobi pored nje, evo šta je uradila! 20:20 Vip 0
MAJA I STANISLAV POBEGLI IZ BELE KUĆE! Usred emisije izašli napolje, sleduje im ogromna kazna! 18:40 Vip 0
SKANDAL NA GROBLJU! Milena Kačavenda unela informaciju iz spoljnog sveta, ukućani zanemeli 13:05 Vip 1
MARŠ BRE TAMO OLOŠU BEZOBRAZNI! Miona ušla u crveno, skočila na Stanislava i izgovorila salvu uvreda u emisiji uživo! 19:40 Vip 0
NE MOGU VIŠE DA GA PODNESEM! Aneli presekla, dosta joj je svega, Janjuš će napraviti haos kada čuje šta je sve izgovorila 17:25 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditelj pravio grimase i plazio se u programu uživo, a onda uradio i ovo! 12:15 Vip 0
NAŠ POZNATI GLUMAC JE KUM ANĐELE ŠPARAVALO Javnost šokirana, ovo niko nije očekivao, on se pohvalio fotografijom! 11:25 Vip 0
UČESNICE ELITE SE KRVNIČKI POTUKLE Udarila je u glavu i šutirala, ona bespomoćno dozivala pomoć, jauci se prelamaju imanjem! 09:32 Vip 0
JANJUŠ STAVIO TAČKU NA VEZU SA ANELI Javno otkrio sve detalje, preko ovoga ne može da joj pređe! 09:13 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1