ŠA NAPRAVIO TOTALNI HAOS NA IMANJU Lomi i urla, Miona mu žestoko odbrusila: Nikako da odeš, za ludnicu si! 08:05 Vip 0
UDARILI IZ SPOLJNOG SVETA NA ANELI AHMIĆ! Strašne stvari na njen račun, oglasila se rijaliti učesnica i rekla sve javno! 22:07 Vip 0
MAJA I STANISLAV SE SKINULI NASRED DVORIŠTA Starleta pokazala atribute, nisu mogli da se kontrolišu, vreli kadrovi u Eliti 19:06 Vip 0
UROŠA STANIĆA TUŽILA BOLNICA U KOJOJ JE RADIO! Šok informacije iz spoljnog sveta stigle u Elitu, sprema mu se haos, isplivao snimak 16:38 Vip 0
PRESEDAN U ELITI Veliki Šef doneo odluku, promenilo se glavno pravilo u rijalitiju, svi u šoku! 07:35 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO NA PINKU Nakon niza skandala i svađa, bivša zadrugarka šokirala izjavom: Uništiće ga skroz! 23:10 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR SAGRADIO PRAVU IMPERIJU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU Postao vlasnik bazena, apartmana, restorana, a zarada mu je ogromna 21:50 Vip 0
DOVEO JE DRUGU DEVOJKU U KREVET DA IH MIONA GLEDA Drgarica Jovanovićeve bez dlake na jeziku o Stanislavu, iznela šok tvrdnje 21:25 Vip 0
PIKIRAO JE MAJU JER JE NAJJAČA KARIKA Taki Marinković priznao šta zaista misli o novom zetu, pa otkrio detalje o svojoj novoj devojci 20:45 Vip 1
OVO JE LUKS STAN U KOM SU ŽIVELI STANISLAV I MIONA Krofakov dom i dalje pun Mioninih stvari, a ima i ličnu saunu i kancelariju 19:45 Vip 0
BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPADNUT ISPRED NOĆNOG KLUBA! Otkrio sve detalje, evo zvog čega je došlo do svađe 18:20 Vip 0
HAOS MILJANE I ANITE DO RANOG JUTRA! Kulićeva uletela u salon i napravila rusvaj, obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom 10:30 Vip 0
STANISLAV JE ŽIGOLO! Učesnik ustao i uživo u emisiji izgovorio strašne optužbe na njegov račun, Krofak na stubu srama! 08:10 Vip 0
VODITELJKA SAOPŠTILA HITNU ODLUKU PRODUKCIJE! Evo ko je nominovan, desio se preokret, Miona ne može da dođe sebi 07:15 Vip 0
FILIP CAR PONOVO JAVNO ISMEVA ŠA Bivši rijaliti učesnik se podsmeva reperovim psihičkim brodolomima 21:19 Vip 0
MAJA I STANISLAV U VRELOJ AKCIJI, A OSTALI UKUĆANI OKO NJIH Uživaju u intimnom odnosu kao da niko nije tu, šok scena u Eliti! 20:00 Vip 0
NJENA PROŠLOST SE NE BRIŠE Porodica Stanislava Krofaka udarila na Maju Marinković, Taki hitno reagovao! 19:40 Vip 0
MARIJA KULIĆ NIKAD OŠTRIJE O IVANU Kulićeva stala uz ćerku, pa otkrila šok detalje o odnosu oca i sina 19:00 Vip 1
CELA BELA KUĆA OSUĐUJE MIONU JOVANOVIĆ Zbog ovog postupka im je glavna meta, svi šokirani, više niko nije na njenoj strani! 17:20 Vip 0
MENJA SE TOK RIJALITIJA, UMEŠALA SE PRODUKCIJA! Miona i Stanislav još nedelju dana u izolaciji, Ša će napraviti haos 15:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0