VIŠE NIJE SMEŠNO, JEZIVO JE! Voditelj javno raskrinkao Ša, prešao sve granice: Ovo je bolest! 09:10 Vip 0
POLICIJA ODVELA IVANA MARINKOVIĆA Stavili mu lisice i izveli u gaćama, reagovala i Hitna pomoć 08:40 Vip 1
JEZIVE REČI IZGOVORENE U ELITI Stanislav otkrio detalje vezane za prošlost, Miona propala u zemlju! 08:10 Vip 0
ŽELIM DA MU NEKO POMOGNE! Oglasila se Nenadova bivša žena, uputila javni apel, ne može više da izdrži 21:58 Vip 1
ŠA U RASTROJSTVU PREKRŠIO STROGO PRAVILO Reper u suzama, urla na sav glas, čeka ga ogromna kazna 21:03 Vip 0
BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA STOMAK PRED POROĐAJ Uživa u ljubavi sa biznismenom, a evo kako sada izgleda 20:43 Vip 0
DESILO MI SE SA BIVŠIM, NIJE NIŠTA STRAŠNO! Aneli razbesnela Janjuša, on zapenio, pa pobegao u drugu prostoriju! 19:52 Vip 0
UROŠ STANIĆ POKUŠAO DA POBEGNE IZ RIJALITIJA?! Obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom, pojavio se snimak! 19:30 Vip 0
JELENA GOLUBOVIĆ ZA ALO! NAKON NAPADA U BEOGRADU! Rijaliti učesnica povređena, otkrila sve detalje, evo kako se oseća 16:54 Vip 0
NEHIGIJENA U ELITI DOSTIGLA VRHUNAC Produkcija se hitno umešala, učesnik Elite na udaru zbog prljavštine! 16:26 Vip 0
MIONIN BIVŠI BACIO OKO NA MAJU MARINKOVIĆ! Haos u Eliti, ovo mu je bila namera od samog početka! 15:55 Vip 0
KAO DA SU PUŠTENI SA LANCA! Žestoka akcija u Eliti, trajala nekoliko sati, uzdasima probudili sve oko sebe 11:00 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ PRIZNALA SVE Otkrila pravu istinu o vezi sa Anđelom, više nije mogla da krije! 08:30 Vip 0
NENAD NA STUBU SRAMA! Brutalne reči na račun repera, cela kuća protiv njega, on ne zna šta da radi od besa 23:15 Vip 0
TEODORA DELIĆ TOTALNO RASKRINKANA! Obelodanjena najveća tajna Elite, mislila je da je kamere ne snimaju, pa uradila ovo! 21:36 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25