SEDI PORED STANISLAVA, A GOVORI O POMIRENJU SA CAREM Maja Marinković izazvala muk u studiju, Krofaku nije dobro nakon priznanja starlete! 22:40 Vip 0
MARIJA KULIĆ BESNA! Hitno oglašavanje Miljanine majke nakon skandala u Eliti, ne želi više da ćuti! 21:00 Vip 1
ŠA BEŽI IZ ELITE Popeo se uz ogradu, na korak je od diskvalifikacije, ne vidi drugo rešenje! 19:59 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA MIONE I ŠA Isplivala istina o razgovoru koji gledaoci nisu mogli da čuju, u pitanju su jezive pretnje i ucene! 18:45 Vip 0
MIONA JOVANOVIĆ PRIVEDENA? Učesnica Elite krala od poznate pevačice, odmah je prijavila policiji! 14:45 Vip 0
TRESU SE ZIDOVI HOTELA Maja i Stanislav u najbrutalnijoj akciji do sada, ona ga molila da prestane! 14:02 Vip 0
OVAJ ODNOS MI SE NE DOPADA! Žena učesnika Elite strepi od prevare, njen suprug sve prisniji sa cimerkom! 10:55 Vip 0
MAJA I STANISLAV U ŽESTOKOJ SVAĐI Marinkovićeva ne može da mu pređe preko ovog, obrušila se na njega kao nikada! 09:35 Vip 0
DIRA BOLESNU DEVOJKU! Marija Kulić zapenila zbog sukoba Đedovića i Miljane, javno otkrila psihičko stanje ćerke! 08:55 Vip 0
KAZNA OD MILION DINARA! Učesnik Elite momentalno sankcionisan, vređao produkciju i iznosio laži! 08:10 Vip 0
OVAJ PODATAK JE ŠOKANTAN! Evo koliko godina ima Stanislav Krofak, mnogi su mislili drugačije! 07:00 Vip 0
STANISLAV PONIZIO MAJU PRED SVIMA Obratio se Mioni i pred svima priznao: Mnogo si me povredila! 16:55 Vip 0
SKINULA SE MIONA JOVANOVIĆ! Objavljena provokativna fotografija, ovakvu je još niste videli! 15:56 Vip 0
IZABRAN NOVI VOĐA! Sledi paklena nedelja, učesnici u Eliti ostali u šoku kada je pročitano ime! 14:55 Vip 0
MILJANA KULIĆ U AKCIJI SA ČETVORICOM Eksplicitni snimak učesnice rijalitija zgrozio sve, ovo su svi detalji! 13:09 Vip 0
MAJA IZAŠLA IZ ELITE, PA ZVALA CARA! Pojavile se šokantne tvrdnje, evo šta je zahtevala od bivšeg! 12:07 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25