"IMAM SAVET ZA SVE DEVOJKE" Mladu mamu pitali zašto parovi sve kasnije sklapaju brak, njen odgovor je HIT 11:09 Vesti 0
IZNENADILA SVE, BRITNI SPIRS SE PONOVO UDALA, ALI... Objavila vesti na Instagramu, zabranila svima da komentarišu ovu njenu odluku 11:39
UDALA SE DEVOJKA SA KRILIMA! Organizovali veliku svadbu, mlada se popela na stolice, trubači uleteli u salu 11:00 Vip 0
UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Priznala konačno i zašto krije partnera, šokirala o prodaji fotografija sa venčanja 20:36 Vip 0
BRESKVICA PRVI PUT ZA ALO! O UDAJI! Pevačica nikad iskrenije o privatnom životu i karijeri, evo koju odluku je donela 12:30 Vip 0
UDALA SE NAŠA POZNATA JUTJUBERKA Otac je se odrekao i javno ucenjivao, ona pobegla glavom bez obzira, sada podelila srećne vesti 21:55 Vip 0
UDALA SE ZA 13 GODINA STARIJEG MUŠKARCA, PA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Napustila prestižan posao, ostavila sve i sada živi svoj san 21:13
NAŠA PEVAČICA KRIJE DEČKA JER JE OŽENJEN? Priznala javno sve, ne može više da ćuti: "Hoću dete!" 17:28 Vip 0
OGLASIO SE STEFAN KARIĆ NAKON ŠTO SE JOVANA UDALA Javno se obratio Bogdanu Srejoviću, ovo niko nije očekivao 15:00 Vip 0
UDALA SE ZA 22 GODINE STARIJEG BIZNISMENA, PA NESTALA Ljudi u šoku zbog prve zvanične Mis Srbije 10:25 Vip 0
UDALA SE POZNATA BOSANSKA TIKTOKERKA? Svekrva je isterala prvu bračnu noć iz kuće i napravila lom 08:10 Vip 0
DUNJA ILIĆ POTVRDILA DA SE UDALA Pevačica ne može da sakrije sreću, radosnu vest podelila sa svima! 13:55 Vip 0
EVO ZBOG ČEGA SE SANJA KUŽET JOŠ NIJE UDALA ZA NEMANJU Ovaj detalj je malo ko znao, progovorila je samo jednom o toj temi i stavila tačku 15:13 Vip 0
IMA 60 GODINA I ŽELI DA RODI DETE Udala se za 21 godinu MLAĐEG, zbog ljubavi izgubila dugogodišnje PRIJATELJE 20:30 Razonoda 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
SNEG I JAK MINUS U SRBIJI OD OVOG DATUMA Ristić dao dugoročnu zimsku prognozu, evo šta stiže za Novu godinu 20:11 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16