najžena.rs OD OVE BOLESTI GODIŠNJE UMRE 5.000 SRBA, A SVI IGNORIŠU SIMPTOME: Počne kašljanjem, trećina populacije je najugroženija 10:26
RTS/Alo UPOZORENJE DR STJEPANOVIĆA U Srbiji ova bolest odnese 13 života dnevno, obratite pažnju na simptome 17:30 Vesti 0
Alo! NAUČNICI UTVRDILI ZAŠTO NEKI PUŠAČI NE OBOLE OD RAKA PLUĆA Bili su šokirani ovim otkrićem 18:32 Vesti 0
NajŽena.rs ZAŠTO NEKI PUŠAČI NIKADA NE OBOLE OD RAKA PLUĆA: Lekari su konačno dali objašnjenje, a jedna stvar je ključna kod nastanka ove bolesti 14:43
NajŽena.rs OVA ČETIRI SIMPTOMA SE JAVLJAJU I PRE DIJAGNOZE: Organizam sam šalje signale koji ukazuju na rak pluća 13:55
najžena.rs OVO SU PRVI SIMPTOMI PODMUKLE BOLESTI: Kancer pluća je izlečiv u 60 odsto slučajeva ako se na vreme prepozna 20:33
Naj žena RAK PLUĆA MOŽE SE VIDETI I NA LICU Ako primetite ovo kada se PROBUDITE, odmah idite kod lekara 10:05
SD/Alo/K.S. POBEDILA RAK, PA IGRALA GOLA! Poznata glumica se na nesvakidašnji način pohvalila fanovima nakon borbe sa opakom bolešću! 09:01 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOKIRALA SVET! Poznata glumica objavila da boluje od raka pluća, a onda otkrila još jedan detalj koji nikoga nije ostavio ravnodušnim! 10:32 Vip 0
Alo/D.S. NA MUKAMA SAM, SVAKO JUTRO JE BORBA ZA ŽIVOT Zoran Kalezić nakon operacije pluća i borbe sa kancerom otkrio kako izgleda njegova svakodnevica! 22:07 Vip 0
Alo/D.S. ZORAN KALEZIĆ NAKON OPERACIJE RAKA PLUĆA OTKRIO VELIKU ŽELJU: Samo da još jednom zapevam u Domu sindikata! 16:25 Vip 1
ALO.RS/S.Ć. OČISTITE PLUĆA OD SEKRETA I TOKSINA Konzumirajte ovaj napitak 3 dana i biće “kao nova” 12:41 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ONKOLOG KOVČIN O VAKCINI PROTIV RAKA PLUĆA Doktor otkrio i najčešće uzroke kancera, a ovaj sastojak u hrani je najopasniji 17:01 Žena 1
Ekipa Alo! NIKOLA POBEDIO RAK PLUĆA CILJANOM TERAPIJOM: Genomsko profilisanje za efikasnije lečenje 07:00 Vesti 0
ALO.RS/S.Ć. DOKTORI UPOZORILI NA 2 "BEZAZLENE" TEGOBE Simptomi raka pluća prvo se javljaju u ruci, evo kako ih prepoznati 16:34 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. ZABRINJAVAJUĆE! Teška bolest kosi ljude po Srbiji, a ove dve stvari su najveći problem! 11:18 Žena 0
alo.rs/S.Ć. U SRBIJI SVAKA 2 SATA NEKO UMRE OD OVE BOLESTI Postoji šansa za preživljavanje, ali zbog ove greške mali broj uspe 11:52 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0