MORAĆU DA ISKOPAM STARE TAJNE Ivan Marinković se ne smiruje, zapretio Goci Tržan, a evo šta joj je poručio 18:15 Vip 0
OVO JE JEDINI RAZLOG! Otkrivamo zašto se Ana Ćurčić nije pojavila na ročištu sa Ivanom Marinkovićem! 12:48 Vip 0
ANA ĆURČIĆ IZBEGLA SUOČAVANJE SA IVANOM Tužila ga, pa se nije pojavila: Možda je na lečenju! 12:40 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ STIGAO NA ROČIŠTE GDE ĆE SE SUOČITI SA ANOM ĆURČIĆ: Neću pružiti ruku tom ološu belosvetskom! 11:52 Vip 0
ALO ŽENO, SJAŠI MI S KIČME! Goca Tržan dovela Ivana Marinkovića do tačke ključanja, on se obrušio na nju 22:45 Vip 1
BEBICA SVAŠTA IMA DA KAŽE! Marinković spreman da raskrinka Kuliće, spomenuo i starateljstvo nad Željkom 15:57 Vip 0
STANIJA I ASMIN MOGU DA MI...! Ivan Marinković doživeo pomračenje nakon reči Durdžića za njegovu ženu, kipti od besa 16:55 Vip 0
MOJI DRUGOVI SU ORGIJALI SA NJEGOVOM ŽENOM ZA 300 EVRA! Asmin Durdžić za Alo! izneo skandalozne optužbe na račun supruge Ivana Marinkovića 15:01 Vip 0
STANIJA JE DOBILA 30.000 EVRA ZA ODNOS SA ASMINOM Ivan Marinković izneo šokantne tvrdnje o starleti, a tu nije kraj! 10:02 Vip 1
IVAN MARINKOVIĆ VEČERAS STIŽE U ELITU Milica Mitrović se oglasila, pa obradovala objavom pratioce rijalitija! 16:25 Vip 0
MORAĆU DA GA SAHRANIM: Ivan Marinković doživeo pomračenje i uputio jezive reči učesniku Elite 14:55 Vip 0
BEBICA ODUZIMA MILJANI ŽELJKA Rešio da ide do kraja, ima dokaz koji će Marinkoviću doneti starateljstvo 09:18 Vip 0
TO ME BRINE KAO OCA Ivan izneo šokantne tvrdnje da Marijin račun, Marinković u strahu zbog malog Željka! 10:19 Vip 1
MILJANA ĆE DOŽIVETI NERVNI NAPAD: Marinković progovorio o borbi za starateljstvom nad malim Željkom, u sve umešan i Bebica 22:45 Vip 0
PADA MI MRAK NA OČI KADA MI SPOMENEŠ IVANA: Sin Miljane Kulić ne želi da vidi oca, samo izgovara ove reči 21:43 Vip 0
MARINKOVIĆ PONOVO UDARIO NA ZORICU! Ivan joj uputio brutalnu poruku selfijem sa Jelenom! (FOTO) 10:15 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE! Evo zašto mali Željko nije bio na njegovom i Jeleninom venčanju, pa spomenuo i Gocu Tržan! 20:00 Vip 0
OVAKO JE BILO NA SVADBI IVANA MARINKOVIĆA Mlada blista u venčanici, a on ne skida osmeh sa lica! 09:00 Vip 0
PRIVATNE FOTKE SA SVADBE IVANA I JELENE: Marinković lumpuje, javnost ga upitala "Gde su ti deca?" 23:00 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
PUTINOV SENZACIONALNI POTEZ: Evo zašto Rusija ne koristi nuklearno oružje zbog Kurske oblasti! 16:50 Vesti 0
DRAGAN ĐILAS IZAZVAO TUČU U SKUPŠTINI! Osvedočeni nasilnik počeo da udara poslanike (VIDEO) 12:52 Vesti 89
SUTRA, 26. NOVEMBRA KREĆE PRAVA AGONIJA Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti život 15:46