Marija Kostić AFERA ''BITKOIN'' U JEKU Ana odlučila da poklopi Šmizlu, pa pozvala njega uživo u emisiji i skinula ljagu sa svog imena 02:00 Vip 0
Marija Kostić HAOS U STUDIU Šmizla žestoko udarila na Anu, optužila je da ju je prevarila za veliku sumu novca i da je varala Zvezdana sa Acom 01:30 Vip 0
Marija Kostić "UŠLA JE U SVET RULETA I BILA INTIMNA SA NJIM" Ivan Marinković ogolio Anu do srži, pa izneo tvrde da je kockarka 01:00 Vip 0
Marija Kostić OVO SE ČEKALO Ivan brutalno udario na Anu, ona pokušala da opravda mnoge kontradiktornosti 00:20 Vip 0
Amina Jusović ZAKAZAN SUSRET ANE I NJENOG LJUTOG NEPRIJATELJA Prvi put će se pogledati u oči nakon Zadruge, a evo i gde! 12:30 Vip 0
Nina Denda SAZNAO SAM DOSTA O NJENOM ŽIVOTU Ivan Marinković opleo po Ani Ćurčić i totalno je raskrinkao 14:10 Vip 0
Ermin Biberović ŠOK! Ivan Marinković nakon izlaska iz Zadruge oči u oči sa Miljanom i Bebicom: Konačno rešili da se suoče nakon priče o starateljstvu nad Željkom! (FOTO) 19:28 Vip 0
Milica Veličković IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO KAKO JE PROŠAO PRVI POZIV SA ŽELJKOM! Sumirao utiske nakon izlaska, pa opleo po Ani kao nikada do sad: "Da sam ovo znao, bio bih duplo gori prema njoj"! 12:05 Vip 0
Milica Veličković TATA, JA TE VOLIM! Ivan Marinković objavio dirljiv video snimak malog Željka, emocije pršte na sve strane! 07:35 Vip 2
Ermin Biberović IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE BITI SA MALIM ŽELJKOM Priznao sve o borbi za starateljstvo, Kulićke će morati hitno da reaguju! 17:42 Vip 0
Milica Veličković ŽELJKO MI JE KRUNA OVE ZADRUGE! Emotivna ispovest Ivana Marinkovića ostavila je javnost u suzama 13:30 Vip 0
Milica Veličković PRVI SUSRET IVANA MARINKOVĆA I JELENE! Šimanovci se tresu od strasti, ne mogu da se odvoje jedno od drugog! 10:35 Vip 0
Milica Veličković OD KADA JE ŽEJKO OTIŠAO SVE JE BILO DRUGAČIJE Ivan Marinković nikad emotivniji, sa suzama u očima priča o sinu! 09:30 Vip 0
Ermin Biberović SVE JE STVAR DOGOVORA! Marija Kulić se oglasila na dan finala i otkrila pravu istinu o Ivanu Marinkoviću! 17:26 Vip 0
Milica Veličković NE MOŽE DA JE GLEDA OČIMA! Ivan Marinković ne prestaje da blati Anu, izneo niz uvreda na njen račun! 08:45 Vip 1
Amina Jusović NAŠLA NAČIN KAKO DA PLATI KAZNU Miljana Kulić moli ljude da glasaju za Ivana, ako pobedi uzeće mu 70.000 evra! 14:15 Vip 0
Ermin Biberović IVAN MARINKOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE Obrušio se na bivše cimerke i osuo paljbu po njima! 18:57 Vip 0
Milica Veličković IVAN MARINKOVIĆ RAZVEZAO JEZIK, PA BRUTALNO UDARIO NA MORAL ANE ĆURČIĆ! Strasti se ne smiruju, izneo katastrofalne optužbe na njen račun! 14:25 Vip 0
Marija Kostić RODNI RASKRINKAO ZORIČINOG DŽOKERA Obelodanio pevačicinog keca u rukavu protiv Anđele 02:30 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57