SVE SAM SHVATILA JOŠ TOKOM EMISIJE! Jelena Marinković žestoko oplela po Ivanu i Urošu, priznala sve javno, nastaće haos 08:40 Vip 0
IŠLI SU U CRKVU Marija Kulić otkrila planove Miljane i Ivana Marinkovića, priznala da li spavaju zajedno, sada je sve jasno 18:30 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ PRESPAVAO KOD MILJANE? Pojavili se novi detalji njihovog odnosa, sve su prisniji 15:50 Vip 0
MILJANA I IVAN SE UDRUŽILI, PA ŽESTOKO ISPROZIVALI CIMERE! Rat se nastavlja, Kulićeva objavila i šok snimak 23:13 Vip 0
PRVI SUSRET IVANA MARINKOVIĆA SA SINOM ŽELJKOM! Marija Kulić ne može da sakrije emocije, evo šta mu je poklonio 19:20 Vip 2
"UVALIO SE NERADNIK DA IH ISCEDI DOK NE KRENE ELITA 8" Javnost besna nakon pomirenja Kulića i Ivana, komentari su užasni 18:22 Vip 0
ŠOK! IVAN PRELAZI U NIŠ KOD KULIĆA Preokret, Marinković se oglasio i otkrio detalje pomirenja 17:28 Vip 0
KAČAVENDA ŽALI MARINKOVIĆE Milena šokirala izjavom: "Žao mi je što su se razišli, sumnjam da će naći takve partnere!" 15:00 Vip 0
ŠOK! MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO! Pojavio se dokaz, evo gde su uhvaćeni 13:41 Vip 0
JELENA KONTAKTIRALA IVANA MARINKOVIĆA Neočekivan obrt nakon javne prevare, ovome se niko nije nadao, otkriven sadržaj poruke! 14:45 Vip 0
NEVIĐENI HAOS U EMISIJI NA PINKU Psovke i uvrede na sve strane, gosti isprozivani zbog nekulture! 07:20 Vip 1
POTEZ JELENE MARINKOVIĆ DEFINITIVNO OZNAČIO KRAJ! Nakon ovoga nema nazad, sada je sve javno! 15:59 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ SE VRATIO JOŠ JEDNOM POROKU Nakon Jelenine preljube nastavio po starom, pojavila se fotografija kao dokaz 11:00 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ KONAČNO JAVNO PRIZNAO DETALJE! Otkrio sve o devojci iz automobila, ne može više da ćuti, zapenio od besa 15:36 Vip 0
"IVANOVA DEVOJKA JE SESTRA NAŠE POZNATE GLUMICE" Zadrugar raskrinkao Marinkovića i otkrio šok detalje 23:00 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ ULAZI U ELITU 8? Otkrio detalje scenarija, već zna šta ga čeka, pomenuo i Jelenino učešće 10:25 Vip 0
PRETI MI POLICIJOM, NASTAO JE HAOS Ivan Marinković otkrio detalje odnosa sa Jelenom: Ne da mi razvod zato što... 22:40 Vip 0
IVAN OBJAVIO SNIMAK SA NOVOM DEVOJKOM! Oglasio se i otkrio sve detalje, Jelena će napraviti haos 13:31 Vip 0
KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV IVANA MARINKOVIĆA Zbog pretnji ide na sud, otkriveni svi detalji, umešana i Jelena? 10:05 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57