OTKRIVENO ŠTA RADE BUDUĆI UČESNICI PRED ULAZAK U ZADRUGU 7 Takmičarka rešila da se pokaje za sve grehe, moli se za spas 18:36 Vip 0
PROCURIO CENOVNIK BUDUĆE ZADRUGARKE Priznala da se bavi prostitucijom, objavljen snimak kako ugovara intimne odnose! 19:34 Vip 0
ULAZIM DA OSVOJIM MENSURA Budući učesnik Elite otvoreno o svojim namerama, ono što je priznao sve je ostavilo u čudu! 14:20 Vip 0
MILJANA ME JE ISKORISTILA Budući učesnik Elite otkrio nepoznate detalje, ovo više neće dopustiti sebi! 12:10 Vip 0
OVI UČESNICI ZVANIČNO ULAZE U ZADRUGU 7 Već krenuo haos i žestoke pretnje, pala i gej ponuda! (FOTO) 18:03 Vip 0
NAPRAVIĆU EKSPLICITNI SNIMAK U ZADRUZI! Budući učesnik Zadruge 7 šokirao priznanjem, krije intimne odnose sa pevačicama (FOTO) 17:08 Vip 0
ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA UČESNIKA ZADRUGE 7 Fudbaler koji je lomio mnoga srca naših pevačica, najavio neviđeni skandal! 15:43 Vip 0
NAPUSTILA DECU, MUŽ IZMISLIO DA JE UMRLA Ona je nova učesnica Elite, već je bila na Pinku! 08:15 Vip 0
OVAKO IZGLEDA IMANJE NOVE SEZONE ZADRUGE Željko Mitrović po prvi put objavio snimak, unutra već ima ljudi! (VIDEO) 22:45 Vip 0
OVO JE SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 7 Ličnosti koje niko nije očekivao, potpuno izmenjen tok rijalitija 17:55 Vip 0
PROCURIO SPISAK "ZADRUGE 7 ELITA"! Ovo su potencijalni učesnici, među njima pevači i političari, ali i on, ovo se čekalo! 08:05 Vip 0
EVO KO SVE ULAZI U ZADRUGU 7 Ona je tražila posebne uslove, njemu će dati milione, a on ulazi da ispriča mračnu prošlost 22:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37