Alo/A.M. LJUBIČASTE SAMO PLJUŠTALE Đani i Jana ispunjavali muzičke želje, gosti u transu, zapalili atmosferu na romskoj svadbi (FOTO) 17:30 Vip 0
Blic/Alo/K.G. ĐANI SPREMA FEŠTU ZA SVADBU SINA MILOŠA Biće 500 zvanica, a ovom pevaču su sve oprostili i biće glavni gost! 10:34 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. SVE OD BAKŠIŠA! Đani i Slađa za vikendicu pukli 250.000 evra, a evo u kakvom luksuzu od 460.000 evra na Beogradu na vodi žive! (FOTO) 15:50 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. OTKRIVENA ĐANIJEVA LUKS VILA! Čuva je obezbeđenje na ovoj lokaciji, a pevač je iskeširao basnoslovnu svotu novca za nju! 09:58 Vip 1
Alo/M.Č. TETOVAŽE SINOVA LJUBIO SAM UMESTO IKONA! Đani ispričao anegdotu iz svog života i zaprepastio javnost! 07:30 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ĐANIJEVA SLAĐA NA PROSLAVU ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA DOŠLA BEZ NJEGA! Otkrila da se sprema veliko slavlje u njihovoj porodici, ali i zašto je večeras bez pratnje! 23:00 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. ĐANI PROGOVORIO O SLAĐINOM ZDRAVSTVENOM STANJU NAKON OPERACIJE Dijagnoza je bila zastrašujuća, a pevač otkriva kako je sada njegova supruga 17:00 Vip 0
Alo/A.M. ĐANI PRAVI SVADBU! Folker otkrio datum venčanja svog naslednika, a evo šta će se pre toga dogoditi! 21:45 Vip 1
Svet/Alo/A.M. JA OVO NISAM ZASLUŽILA! Đanijeva žena poludela zbog ovog pevačevog čina, pa mu poručila: Sram te bilo! 20:44 Vip 1
Kurir.rs/Alo/A.M. MOLIO SAM JE DA NE UMRE I DA ME NE OSTAVI! Supruge ovih poznatih pevača bile na ivici smrti, a ovako su se borili protiv opake bolesti! 10:07 Vip 0
Alo/I.G. LEŽALA SAM BESPOMOĆNA I VIKALA, NIKO ME NIJE ČUO! Đanijeva Slađa otkrila detalje oporavka nakon operacije! 11:26 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. VIKI JE ISKOMPLEKSIRANA! Zorica Marković udarila na estradu i kolege nikad gore, ocrnila Brenu i obelodanila zašto je ne podnosi! 14:03 Vip 0
Alo/K.G. MAMA TI IMA RAK, UMREĆE! Đanijeva Slađa otkrila kroz kakav pakao njihova ćerka prolazi u školi zbog njene bolesti! 20:26 Vip 1
Kurir/Alo/K.S. ONI SU SVI KLOŠARI, JA SAM ZVEZDA! Đani skandaloznom izjavom objavio rat celoj estradi! 13:35 Vip 0
Alo/J.M. ĐANI RAZNEŽIO PRATIOCE! Objavio emotivni video svoje supruge, a reči koje joj je uputio će vas raznežiti! 20:43 Vip 1
Kurir/Alo/J.M. ĐANI NIJE HTEO OVO DA OTPEVA?! Isplivalo koje pesme popularni pevač nije želeo da izvodi jer nije verovao da će biti hitovi! 16:02 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. ĐANI NIŠTA NIJE KUPIO SLAĐI ZA DAN ZALJUBLJENIH! Pevač je za to imao debeo razlog, a deci je dao urnebesan odgovor! 14:00 Vip 0
Pink/Alo/J.M. OGLASILA SE SLAĐA TRAJKOVIĆ! Otkrila sve detalje o svom zdravstvenom stanju, a evo i zbog čega popularni pevač nije došao po nju nakon izlaska iz bolnice! 13:24 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. KOLEGINICA MI JE DALA DA PRVI PUT PROBAM DROGU! Đani otvorio dušu, Albanci su pokušali da mu siluju tetku, pevač je prošao kroz pravi pakao! 07:48 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27