Kurir/Alo/Đ.M. ĐORĐE JE JADNIK! Nastavlja se nemilosrdni rat rokera i Đanija, folker mu odgovorio nikad brutalnije i zapušio usta jednom rečenicom! 16:15 Vip 0
Alo.rs/D. I. ZLATA PROSLAVILA SLAVU Među gostima Goca, Đani i bivša učesnica Zadruge! 21:09 Razonoda 0
24sedam/Alo.rs/D. I. BIĆU KRALJICA U BUDUĆNOSTI Đanijeva žena tvrdi da ima plave krvi, a otkrila i na koju operaciju ide uskoro! 10:54 Vip 3
24sedam/Alo.rs/D. I. ĐANI TEŽI ZA 35.000 EVRA, A OD MATIĆEVE CIFRE SE VRTI Pevači uzimaju neviđene pare za najluđu noć! 20:17 Vip 0
24sedam/Alo.rs/D. I. OTKAZANA SVADBA ĐANIJEVOG SINA Platili restoran, pa javili da im se Miloš ipak ne ženi! 08:43 Vip 0
Alo/D.S. ĐANI SPREMA VELIKO IZNENAĐENJE Pevač do detalja dekorisao sobu, a evo zbog čega! 19:02 Vip 0
Alo/I.G. SKANDALOZNA ĐANIJEVA IZJAVA Pevač će tek sada navući gnev javnosti: Sinovima jedino dajem savete kada varaju žene, ćerka je dijabola! 19:45 Vip 0
Alo.rs/I.G. ĐANIJEVA SLAĐA PRAVI OVO TRADICIONALNO JELO Pevač podelio sa pratiocima fotografije iz doma i pokazao kako se priprema za zimu 20:05 Vip 1
Alo.rs/I.G. VEĆ SU POTROŠILI OGROMNE PARE Đani i Slađa otkrili razloge odlaganja svadbe svog sina, a njemu je najžalije 14:50 Vip 0
Alo.rs/N. K. GADI MI SE DA PIJEM IZ NEČIJE CIPELE Tea isprozivala Đanija, a zaboravila da je lizala d*ldo! 20:21 Vip 0
Telegraf/Alo/D.S. NIKADA NE BIH PIO IZ CIPELE KAO ĐANI! Mile Kitić priznao da je zgrožen pevačevim potezom, i otkrio da radi samo fine varijante 10:07 Vip 2
24sedam/Alo.rs/D. I. ĐANI MORA DA ZARADI ZA DVE SVADBE, A JEDNA JE U PARIZU Supruga popularnog folkera otkriva najnovije detalje iz njihovog života! 20:52 Vip 0
Alo/M.K. ANA, ISTA SI MOJA SLAĐA! Đani uporedio pevačicu sa suprugom, njegov komentar je sve šokirao! 20:25 Vip 1
Republika/Alo/D.S. ON JE JADNIK, SVE BI DAO DA PIJE IZ CIPELE OD 2.000 EVRA Đani brutalno odgovorio Đorđu Davidu na prozivke 22:05 Vip 2
Scandal/Alo/Đ.M. PRESAVIO TABAK! Đani tuži poznatu voditeljku zbog brutalnih uvreda koje je izgovorila na njegov račun?! 08:50 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. INCEST SA ŠIŠKAMA, GENETSKI POZITIVAN MOZAK Ovo su najveći lapsusi sa naše estrade koji su nas nasmejali do suza! 21:06 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27