Alo/N.K/Đ.M. VENČANJE ĐANIJEVOG SINA: Zorica Brunclik prvi put u javnosti sa celom porodicom, a evo šta je pevačica imala da poruči (VIDEO) 18:26 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. DOSTA NOVCA SMO POTROŠILI Estrada stiže na slavlje povodom venčanja Đanijevog sina, a tu je i ovaj folker sa lepšom polovinom (VIDEO) 17:40 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. SEDAM DANA NA ADI CIGANLIJI Đani i Slađa otkrili šta su to poklonili mladencima, nisu štedeli, a pevačev komentar je sve nasmejao (VIDEO) 16:39 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. SEVAJU BRADAVICE ISPRED HRAMA SVETOG SAVE Stajling Slađe Trajković na svadbi svog sina sve šokirao, a svi se pitaju da li nosi gaćice (VIDEO) 15:06 Vip 4
Alo/N.K./N.S. CEREMONIJA VENČANJA JE UPRAVO POČELA Miloš i Nina izgovoriće sudbonosno "da", a mlada izgleda kao prava princeza (FOTO) 14:29 Vip 0
Alo/N.K./N.S. LUKSUZNI AUTOMOBILI, TRUBAČI I ELEGANTE TOALETE Trajkovići pristigli ispred Hrama Svetog Save (FOTO+VIDEO) 14:12 Vip 0
Alo/Nina Stojanović UZBUĐENI SMO, MLADENCI SU EUFORIČNI Slađa Trajković ekskluzivno za Alo! otkrila kako teku poslednje pripreme pred venčanje sina 13:18 Vip 0
Alo/Đ.M/N.S. ĐANI PUSTIO GLAS I NAPRAVIO HAOS Kaća đuska bez prestanka, pevač hitovima digao celu salu na noge, ustale i njegove kolege (VIDEO) 22:51 Vip 0
Alo/Đ.M. ĐANI KRSTIO UNUKA Folker nikad raspoloženiji, delio bakšiš na sve strane, a ovako su izgledali Trajkovići na intimnoj ceremoniji (FOTO) 21:21 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. CRKLA SAM KADA SAM ČULA ZA SLAĐU Zlata Petrović danima plakala kada je čula da je Đanijeva supruga bolesna 17:35 Vip 0
Alo/A.J. KUPUJE GROBNO MESTO Nikad iskreniji intervju Zlate Petrović, spomenula testament i otkrila koliko će joj biti devizna penzija 16:30 Vip 0
Republika/Alo/A.J. TAKI DAO ĐANIJU 5.000 EVRA Majin otac se provodio sa Aleksandrom Subotić i njenim mužem, a ovaj njegov potez se prepričava 07:51 Vip 0
Svet/Alo/ N.D. KOLIKO KOŠTAŠ POSLE TEZGE? Goca Božinovska otkrila da je imala nepristojne ponude, pa progovorila o elitnoj prostituciji 18:53 Vip 0
Republika/Alo/J.J. ĐANI OTVORIO VRATA SVOGA DOMA Slađa progovorila o zdravlju, pa otkrili šta im donosi najveći hrišćanski praznik 12:51 Vip 2
Alo/A.M. NOVČANICE SAMO LETE Đani je sa pratiocima podelio delić atmosfere ludog provoda, a ovog pevača je okitio velikim bakšišom (FOTO) 16:35 Vip 0
Alo/J.J. TRAJKOVIĆI NE MOGU DA SAKRIJU SREĆU Prve slike sa proslave rođenja Đanijevog unuka (FOTO) 21:20 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PORAĐA SE ĐANIJEVA SNAJKA Folkerov mlađi sin Marko postaće otac po prvi put 11:45 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27