Blic/Alo/N.D. "BIO MI JE LJUBAV" Zorana Pavić zaplakala tokom intervjua, pa progovorila o velikom gubitku! 10:30 Vip 0
Alo/E.B. NADJAČALA JE BOLEST Evo u kakvom je stanju Zorana Pavić, pevačica nije mogla više da ćuti! 16:01 Vip 0
Alo/N.S. PEVAČICA ZAVRŠILA U POLICIJI Zorana Pavić oborila dete na ulici, oglasila se, pa otkrila detalje nezgode koja se dogodila 20:15 Vip 0
Alo/E.B. "SLETELA SAM SA PUTA DA BIH GA IZBEGLA" Zorana Pavić doživela SAOBRAĆAJKU, otkriveni stravični detalji! 15:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. SLUČAJ PRIJAVILA POLICIJI Zorana Pavić otkrila šok detalje: Ucenjivali su me da će objaviti moje intimne fotografije 19:10 Vip 0
Alo/N.S. DEŠAVALO SE DA 20 DANA NE IZAĐEM IZ KUĆE Zorana Pavić iskreno o problemu koji je imala 07:20 Vip 1
Blic/Alo/N.S. TO JE JEDNA RANA, JEDAN OZBILJAN OŽILJAK Potresna ispovest Zorane Pavić, kroz suze progovorila o ljubavi 22:30 Vip 0
Blic/Alo/N.S. NE ZNAM DA LI SAM DOVOLJNO SUZA POTROŠILA Zorana Pavić nikad iskrenije o bolnim trenucima 20:16 Vip 0
Alo/N.S. UMREĆU ŽELJNA LJUBAVI! Zorana Pavić ogolila dušu, pa progovorila o privatnom životu 10:15 Vip 1
Kurir/Alo/N.D. REKLA JE DA JOJ JE BOLEST DATA KAO DUHOVNI ZADATAK Zorana Pavić o druženju sa Isidorom Bjelicom 15:50 Vip 0
Alo/Đ.M. POLA SATA SAM PLAKALA! Poznata pevačica prvi put o sukobu sa koleginicom, javno priznala šta je uradila i kako joj je napakostila 14:05 Vip 0
Alo/N.S. BIO SAM TI PRVI Zorana Pavić i Voja Nedeljkovič se poznaju godinama, a ovaj detalj je sve šokirao 12:24 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. MANJE VINA,MANJE VINA Zorana Pavić otkrila kako je smršala 30 kilograma i koja namirnica joj najviše nedostajala 16:40 Vip 0
Republika/Alo/N.S. OVOJ PEVAČICI JE POKOJNI IGOR STAROVIĆ BIO KUM Ne može da se pomiri sa gubitkom nakon njegove smrti: Teško mi je 13:18 Vip 0
Alo/N.S. ŠALJE BITAN APEL Pevačica progovorila o ljubavnom životu i poslovnim poduhvatima: Duša mi pati ceo život 12:50 Vip 0
Alo/A.M. IŠLE SMO ZAJEDNO U VRTIĆ Lea Kiš ovu pevačicu poznaje ceo život, nikada ne biste pogodili o kome je reč 20:03 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. ZORANA PAVIĆ TAJNO ŽELI DA PROMENI ZANIMANJE I POSTANE TAKSISTA?! Pevačica se uživo u emisiji našalila na svoj račun, pa podigla studio na noge! 17:01 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/K.G. MOLILA SAM BOGA ZA ... Pevačica smršala 30 kilograma, pa otkrila detalje rigorozne dijete i da su joj se drugarice smejale! 12:32 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27