Alo/N.S. BIO SAM TI PRVI Zorana Pavić i Voja Nedeljkovič se poznaju godinama, a ovaj detalj je sve šokirao 12:24 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. MANJE VINA,MANJE VINA Zorana Pavić otkrila kako je smršala 30 kilograma i koja namirnica joj najviše nedostajala 16:40 Vip 0
Republika/Alo/N.S. OVOJ PEVAČICI JE POKOJNI IGOR STAROVIĆ BIO KUM Ne može da se pomiri sa gubitkom nakon njegove smrti: Teško mi je 13:18 Vip 0
Alo/N.S. ŠALJE BITAN APEL Pevačica progovorila o ljubavnom životu i poslovnim poduhvatima: Duša mi pati ceo život 12:50 Vip 0
Alo/A.M. IŠLE SMO ZAJEDNO U VRTIĆ Lea Kiš ovu pevačicu poznaje ceo život, nikada ne biste pogodili o kome je reč 20:03 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. ZORANA PAVIĆ TAJNO ŽELI DA PROMENI ZANIMANJE I POSTANE TAKSISTA?! Pevačica se uživo u emisiji našalila na svoj račun, pa podigla studio na noge! 17:01 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/K.G. MOLILA SAM BOGA ZA ... Pevačica smršala 30 kilograma, pa otkrila detalje rigorozne dijete i da su joj se drugarice smejale! 12:32 Vip 0
Blic/Alo/K.G. NIJE ZA SVAČIJE UŠI! Zorana Pavić ispričala anegdotu i izazvala šok kod publike, svi su je pitali jedno! 17:34 Vip 0
Blic/Alo/I.G. ŠOK IZDANJE PEVAČICE Zorana Pavić se prepolovila, svi se pitaju šta je uzrok ovako drastičnoj promeni 09:53 Vip 0
Blic/Alo/K.G. NIKADA NEĆU OSTARITI Pevačica otkrila ključ uspeha kako da u šestoj deceniji izgledate mlado, pa se dotakla i komentara površnih ljudi! 20:25 Vip 0
Alo/I.G. NOVOGODIŠNJI MJUZIKL "VESELO DEVOJAČKO VEČE" Adaptacija američkog mjuzikla u izvođenju Ivane Peters, Tijane Dapčević, Zorane Pavić Maje Brukner i Jelene Đukić 18:36 Razonoda 0
Alo/Đ.M. BAŠ SI SE*SI! Poznatoj pevačici u emisiji stigla šokantna poruka od oženjenog kolege, ona odmah reagovala i otkrila detalje prepiske! 13:40 Vip 0
Alo/I.G. PRE DVADESET GODINA SNIMALI EKSPLICITNE SCENE Sada su se opet sreli u emisiji, pevačica odlepila za njim 21:33 Vip 0
Alo/I.G. ZORANA PAVIĆ OPLELA PO KLONIRANIM KOLEGINICAMA Pevačica smatra da njoj ništa veštačko ne bi stajalo 07:48 Vip 0
Alo/M.G. PEVAČICI POTREBNA LEKARSKA POMOĆ Zorana Pavić leži iznemogla na pločniku, svi hitno pritrčali (FOTO) 14:50 Vip 1
Alo/T.Đ SREĆNO UDATA ŽENA, KAKVA IRONIJA! Zorana Pavić priznala šta sebi jedino želi, a mnogi će da se pronađu u tome! 17:12 Vip 0
Alo/Pink.rs/M.G. BLAM VEKA! Zorana Pavić pozvala majstora u stan, pa propala u zemlju od srama 17:55 Vip 0
Blic/Alo.rs/M.A. MISLILA SAM DA MI JE PAO IMUNITET, A ONDA SU POČELI NESNOSNI BOLOVI : Zorana sedam dana nije mogla da ustane iz kreveta! 19:13 Vip 0
Alo.rs/Dušan Cakić "POZITIVNA ENERGIJA JE NAJVAŽNIJA KOD LJUDI..." Zorana Pavić priznaje ko su joj bili najjači saveznici na putu do vitkosti 13:15 Žena 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
Uživo POČELA SPASOVDANSKA LITIJA: Predvodi je patrijarh srpski Porfirije (FOTO/VIDEO) 19:17 >> 19:40 Vesti 0