BEJBI LAZANJA DOLETEO U ZAGREB Sačekalo ga neviđeno iznenađenje, scene sa aerodroma i gradskih ulica teraju suze na oči 15:00 Vip 0
NOĆNA MORA SE OBISTINILA Jelena Karleuša dala svoj sud o Evroviziji, otkrila ko joj je bio favorit: "Dobar je, a?" 14:40 Vip 0
EDEN GOLAN DOŠLA U IZRAEL, PA BRIZNULA U PLAČ Zbog situacije na aerodromu ne može da zaustavi suze 14:21 Vip 0
NEMO OD POBEDE NA EVROVIZIJI NIJE DOBILO NIJEDAN EVRO! Iznos novčane nagrade sada je u rukama Švajcarske 13:10 Vip 1
OGLASILA SE TEYA DORA NAKON OSVOJENOG 17. MESTA Direktno se obratila predstavniku Hrvatske na Evroviziji 12:50 Vip 0
NEĆE TI ONI DOLAZITI NA KONCERTE NEGO PUBLIKA Bejbi Lazanja žestoko potkačio stručni žiri sa Evrovizije nakon osvojenog drugog mesta 12:30 Vip 0
SAZNAJTE MI TO Marija Šerifović burno reagovala nakon što je Hrvatska dala samo 3 poena Srbiji 12:10 Vip 0
PRAVIĆETE ME OD BLATA Marija Šerifović se ne smiruje nakon finala Evrovizije: "Završi se i ovaj cirkus" 11:30 Vip 0
OVO JE MNOGIMA BILA ENIGMA Evo kakvo značenje ima zastava koju je pobednik Evrovizije ponosno držao tokom finala 11:10 Vip 0
RASPAMETIO BI EVROPU, A NAMA DONEO POBEDU Srbi odlučili koga sledeće godine šaljemo na Evroviziju: "Ili on ili niko" 10:50 Vip 0
DISKRIMINACIJA, RASIZAM, DUPLI STANDARDI Ana Sević pobesnela nakon finala Evrovizije, evo šta je poručila 10:30 Vip 0
GLUPI SRBI, PRECI NAM SE PREVRĆU PO GROBOVIMA Veljko Ražnatović kipti od besa nakon Evrovizije: "Epicentar satanizma i glavno okupljanje degenerika" 10:10 Vip 2
MI MOŽEMO MIRNO DA SPAVAMO Oglasio se Bejbi Lazanja nakon što je zauzeo drugo mesto na Evroviziji 09:50 Vip 0
EVO KO JE BIO U HRVATSKOM ŽIRIJU Društvene mreže gore zbog 3 poena koje je Srbija dobila od njih: "Sve najgore o njima" 09:30 Vip 0
EVO KOLIKO JE GLASOVA SRBIJA DOBILA OD HRVATSKE PUBLIKE Pojavio se konačan spisak, komšije ipak „odrešile kesu“ 09:10 Vip 0
PEVA KAO DA JE DOŠLA U AMIDŽI ŠOU, TERAJ DALJE Marija Šerifović žestoko udarila na predstavnicu Izraela 08:55 Vip 1
JE*EM VAM POLITIKU, OVO JE MUZIKA Poznati Hrvati pobesneli nakon što je Bejbi Lazanja zauzeo drugo mesto na Evroviziji: "Sudija je lopov" 08:40 Vip 0
SLOMIO SAM I TROFEJ I PRST Pobednik Evrovizije se prvi put oglasio, otkrio šta se dogodilo sa razbijenom nagradom 08:25 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39