HAJDI KLUM U NIKAD OPUŠTENIJEM IZDANJU U donjem vešu i košulji zapalila Instagram zanosnom figurom 13:40
NAVIKLI SMO DA JE VIĐAMO U GLAMUROZNIM IZDANJIMA Hajdi Klum u pidžami iznenadila fanove i zapalila Instagram 17:29
HAJDI KLUM ZAPALILA INSTAGRAM Njena fotka od pre 31 godinu oduševila pratioce, prelepa i kao brineta 18:45
ZASENILA ROĐENU MAJKU Mislili smo da je Hajdi bila zvezda Noći veštica, ali prevarili smo se, njena devojčica je usijala mreže! 11:50
HAJDI KLUM POTVRDILA TITULU KRALJICE NOĆI VEŠTICA Deset osoba joj trebalo za kostim, a tek da vidite njenog muža 10:18
PREPOZNAJETE LI DEVOJKU SA SLIKE? Mali nagoveštaj - rođena je Nemica, jedna od najlepših žena sveta i ima najluđe kostime za Noć veštica! 14:34
HAJDI KLUM OBOŽAVA NOĆ VEŠTICA Prošle godine je bila džinovski crv, sada kostim krije na misterioznoj lokaciji i najavljuje spektakl 10:55
NJENA LEPOTA JE NEPROLAZNA Hajdi Klum podelila slike iz mladosti, slavna manekenka oduševila fanove 20:45
ŠTA MISLITE KOLIKO KILOGRAMA IMA HAJDI KLUM? Poznata manekenka stala na vagu, ljudi i dalje ne veruju koju brojku su videli 17:33
ĆERKA SLAVNE MANEKENKE PLENI LEPOTOM Fotke Leni Klum u minijaturnom, plavom bikiniju pokorile društvene mreže 16:29
ŽAN POL GOTJE JE SAŠIO SVOJIM RUKAMA Hajdi Klum je bila počastovana da ponese ovu haljinu , zasenila je sve prisutne 09:51
Naj žena ONA JE KAO VINO, SA GODINAMA JE SVE LEPŠA Hajdi Klum prošetala u efektnoj haljini cvetnog dezena koja je savršen letnji autfit 16:05
Naj žena SLAVNA MANEKENKA I MUŽ NE SKIDAJU RUKE SA NJENOG STOMAKA Šuška se da je Hajdi Klum trudna 18:57
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
AMERI NAVALILI NA JAJA Iz prodaje povučeno 20 miliona jaja pošto se 21 osoba razbolela od salmonele 20:20 Vesti 0
NESTALA DEVOJČICA MIMI (13) IZ ČAČKA PRONAĐENA U DRUGOM GRADU! Hitno se oglasila njena majka 19:59 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP UTORAK, 10. JUN Ribama je potreban odmor, Ovnovi suočite se sa obavezama koje ste dugo odlagali 19:28